Zakynthos
Matkusta suoraan Sami lautta
Sami
Katso hinnat

Miten päästä Zakynthos Sami lautalla ?

Etsitkö täydellistä Zakynthos Sami lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Zakynthos Sami on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Zakynthos Sami voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Zakynthos Sami -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Lefkada Palace, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Zakynthos Sami -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Lefkada Palace laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Zakynthos Sami sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Zakynthos Sami lauttatietoa

Lähtösatama
Zakynthos
Kreikka
Jooniansaaret
Saapumissatama
Sami
Kreikka
Jooniansaaret
Etäisyys
57 km
Lauttayhtiöt
Lefkada Palace
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Zakynthos ja Sami välillä?

Jos haluat matkustaa Zakynthos ja Sami välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Lefkada Palace, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Lefkada Palace Zakynthos Sami
Lefkada Palace
Lefkada Palace harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Zakynthos ja Sami satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Zakynthos-Sami -hintoja ja varata Lefkada Palacein lipun Zakynthos ja Sami välillä. Lisätietoja Lefkada Palaceistä

Mistä lähtevät lautat Zakynthos? Mihin laivat saapuvat Sami?

Lähtösatama Zakynthos

Lefkada Palace lautat lähtevät Sami seuraavista Zakynthos satamista:

Zakynthos
Kartta

Saapumissatama Sami

Lefkada Palace alukset saapuvat Sami seuraavista satamista:

Sami
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika