Suositeltu reitti
Agios Konstantinos
Matkusta suoraan Alonnisos lautta
Alonnisos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Agios Konstantinos
Matkusta lautta Skopelos
Skopelos
Matkusta lautta Alonnisos
Alonnisos
Katso hinnat

Miten päästä Agios Konstantinos Alonnisos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Agios Konstantinos Alonnisos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Agios Konstantinos Alonnisos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Agios Konstantinos Alonnisos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Agios Konstantinos Alonnisos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins tai Magic Sea Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Agios Konstantinos Alonnisos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Magic Sea Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Agios Konstantinos Alonnisos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Agios Konstantinos Alonnisos lauttatietoa

Lähtösatama
Agios Konstantinos
Kreikka
Saapumissatama
Alonnisos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
108 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Agios Konstantinos Alonnisos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Agios Konstantinos Alonnisos, lippujen hinnat vaihtelevat 50 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 193 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Agios Konstantinos - Alonnisos, on 122 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Agios Konstantinos - Alonnisos on 3 tuntia 53 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia saapua Alonnisos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Alonnisos 3 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Agios Konstantinos satamasta klo 09:30. Viimeinen laiva Alonnisos lähtee Agios Konstantinos satamasta klo 10:30.

Keskimääräinen hinta Agios Konstantinos - Alonnisos-lauttaristeilylle.
122 €
Lauttojen hintaluokka Agios Konstantinos Alonnisos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
50 € - 193 €
Keskimääräinen ylitysaika Agios Konstantinos - Alonnisos
3 tuntia 53 min
Ensimmäisen Alonnisos menevän lautan lähtöaika
09:30
Viimeisen lautan lähtöaika Alonnisos
10:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Alonnisos
13:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Alonnisos
14:10

Miksi ottaa lautta Agios Konstantinos Alonnisos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Agios Konstantinos Alonnisos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alonnisos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Agios Konstantinos Alonnisos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Hellenic Seaways tai Magic Sea Ferries lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Agios Konstantinos ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Alonnisos. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Alonnisos liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Agios Konstantinos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Hellenic Seaways tai Magic Sea Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Alonnisos täynnä energiaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Agios Konstantinos ja Alonnisos välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Agios Konstantinos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Agios Konstantinos ja Alonnisos välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Agios Konstantinos ja Alonnisos välillä?

Jos haluat matkustaa Agios Konstantinos ja Alonnisos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Magic Sea Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Agios Konstantinos Alonnisos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Agios Konstantinos-Alonnisos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Agios Konstantinos ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Magic Sea Ferries Agios Konstantinos Alonnisos
Magic Sea Ferries
Magic Sea Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Agios Konstantinos ja Alonnisos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Agios Konstantinos-Alonnisos -hintoja ja varata Magic Sea Ferriesin lipun Agios Konstantinos ja Alonnisos välillä. Lisätietoja Magic Sea Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Agios Konstantinos? Mihin laivat saapuvat Alonnisos?

Lähtösatama Agios Konstantinos

Hellenic Seaways tai Magic Sea Ferries lautat lähtevät Alonnisos seuraavista Agios Konstantinos satamista:

Agios Konstantinos
Kartta

Saapumissatama Alonnisos

Magic Sea Ferries tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Alonnisos seuraavista satamista:

Alonissos
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Agios Konstantinos Alonnisos.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Agios Konstantinos-Alonnisos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Magic Sea Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Agios Konstantinos ja Alonnisos välisen matkan aikana matkustat 108 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Agios Konstantinos Alonnisos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 50 € - 193 €. Havaitsemamme keskihinta oli 122 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Agios Konstantinos klo 09:30 kohti Alonnisos.

Viimeinen lautta Alonnisos lähtee Agios Konstantinos yleensä klo 10:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika