Suositeltu reitti
Almeria
Matkusta suoraan Melilla lautta
Melilla
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Almeria
Matkusta lautta Nador
Nador
Matkusta lautta Motril
Motril
Matkusta lautta Melilla
Melilla
Katso hinnat
Almeria
Matkusta juna, kimppakyytiä Granada
Granada
Matkusta bussi Motril
Motril
Matkusta lautta Melilla
Melilla
Katso hinnat

Miten päästä Almeria Melilla lautalla ?

Etsitkö täydellistä Almeria Melilla lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Almeria Melilla on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Almeria Melilla voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Almeria Melilla -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci tai FRS Iberia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Almeria Melilla -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Baleària laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Almeria Melilla sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Almeria Melilla lauttatietoa

Lähtösatama
Almeria
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Melilla
Espanja
Etäisyys
177 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia
Ylitysten tiheys
11 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Almeria Melilla: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Almeria Melilla, lippujen hinnat vaihtelevat 45 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 206 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Almeria - Melilla, on 122 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Almeria - Melilla on 7 tuntia 6 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia 1 min saapua Melilla, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Melilla 6 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Almeria satamasta klo 01:00. Viimeinen laiva Melilla lähtee Almeria satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Almeria - Melilla-lauttaristeilylle.
122 €
Lauttojen hintaluokka Almeria Melilla (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
45 € - 206 €
Keskimääräinen ylitysaika Almeria - Melilla
7 tuntia 6 min
Ensimmäisen Melilla menevän lautan lähtöaika
01:00
Viimeisen lautan lähtöaika Melilla
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Melilla
06:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Melilla
22:00

Miksi ottaa lautta Almeria Melilla?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Almeria Melilla kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Melilla. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Almeria Melilla on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Baleària lauttaan Almeria, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Melilla. Kannattaa kuitenkin kysyä Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Baleària henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Melilla saapumiseen asti.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Melilla tai minne tahansa muualle. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Almeria-Melilla-risteilyllä Baleària, Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea lautalla sinulla on Almeria-Melilla-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Baleària lautalla Almeria ja Melilla välisen 177 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Melilla liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Almeria ja Melilla välillä?

Jos haluat matkustaa Almeria ja Melilla välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Baleària, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Almeria Melilla
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Almeria-Melilla -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Almeria ja Melilla välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Almeria Melilla 9 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 20 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
4 tuntia 20 min
9 ylitystä viikossa
Naviera Armas Almeria Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Almeria-Melilla -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Almeria ja Melilla välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä
Baleària Almeria Melilla
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Almeria-Melilla -hintoja ja varata Baleàriain lipun Almeria ja Melilla välillä. Baleària liikennöi Almeria Melilla 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia. Lisätietoja Baleàriaistä
5 tuntia
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Almeria? Mihin laivat saapuvat Melilla?

Lähtösatama Almeria

Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Baleària lautat lähtevät Melilla seuraavista Almeria satamista:

Almeria
Kartta

Saapumissatama Melilla

Baleària, Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Melilla seuraavista satamista:

Melilla
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Almeria Melilla, Almeria ja Melilla välisen 177 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Almeria ja Melilla välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ja Baleària). Tällä hetkellä Almeria ja Melilla välillä on 11 ylitystä viikossa.

Reitillä Almeria-Melilla liikennöi 3 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ja Baleària.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Almeria Melilla -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Almeria ja Melilla välisen matkan aikana matkustat 177 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Almeria Melilla, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 45 € - 206 €. Havaitsemamme keskihinta oli 122 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Almeria klo 01:00 kohti Melilla.

Viimeinen lautta Melilla lähtee Almeria yleensä klo 23:59.

Kokemuksesi Almeria Melilla -lauttamatkasta

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Almeria ja Melilla välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci tai FRS Iberia laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Almeria ja laivasta poistumisesta Melilla. Löydät myös käytännön tietoa Almeria ja Melilla.

Lähtö Almeria lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Almeria Melilla -lauttamatkan alkamista:

  • Esittely Almeria satamassa / Sinun tulee saapua Almeria lauttaterminaaliin Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Baleària asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Almeria ja Melilla väliselle reitille. / Mene Almeria lauttaterminaalin Baleària, Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Melilla menevään lauttaan nouseminen / Varo Almeria lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Baleària henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Elämää Almeria ja Melilla välisellä lautalla

Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Baleària laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Melilla on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Melilla:

  • Lähestyminen Melilla satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Melilla satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Melilla satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Melilla satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Melilla tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Melilla. Vihdoin ja viimein oleskelusi Melilla alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika