Suositeltu reitti
Motril
Matkusta suoraan Melilla lautta
Melilla
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Motril
Matkusta bussi, kimppakyytiä Malaga
Malaga
Matkusta lennot, lautta Melilla
Melilla
Katso hinnat

Miten päästä Motril Melilla lautalla ?

Etsitkö täydellistä Motril Melilla lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Motril Melilla on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Motril Melilla voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Motril Melilla -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Motril Melilla -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Motril Melilla sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Motril Melilla lauttatietoa

Lähtösatama
Motril
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Melilla
Espanja
Etäisyys
170 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Motril Melilla: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Motril Melilla, lippujen hinnat vaihtelevat 56 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 201 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Motril - Melilla, on 127 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Motril - Melilla on 7 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia 30 min saapua Melilla, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Melilla 6 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Motril satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Melilla lähtee Motril satamasta klo 23:00.

Keskimääräinen hinta Motril - Melilla-lauttaristeilylle.
127 €
Lauttojen hintaluokka Motril Melilla (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
56 € - 201 €
Keskimääräinen ylitysaika Motril - Melilla
7 tuntia 15 min
Ensimmäisen Melilla menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Melilla
23:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Melilla
06:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Melilla
14:00

Miksi ottaa lautta Motril Melilla?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Motril Melilla kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Melilla. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Motril Melilla on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Melilla tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Motril-Melilla-risteilyllä Baleària, FRS Iberia tai Naviera Armas lautalla sinulla on Motril-Melilla-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Motril Melilla perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Motril, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Motril ja Melilla välisen lauttamatkan pitkään.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Motril ja Melilla välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Motril ja Melilla välillä?

Jos haluat matkustaa Motril ja Melilla välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Motril Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Motril-Melilla -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Motril ja Melilla välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä
FRS Iberia Motril Melilla
FRS Iberia
FRS Iberia on espanjalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Espanjan ja Marokon alueille. Vivanodalla voit vertailla Motril-Melilla -hintoja ja varata FRS Iberiain lipun Motril ja Melilla välillä. FRS Iberia liikennöi Motril Melilla 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 50 min. Lisätietoja FRS Iberiaistä
5 tuntia 50 min
6 ylitystä viikossa
Baleària Motril Melilla
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Motril-Melilla -hintoja ja varata Baleàriain lipun Motril ja Melilla välillä. Lisätietoja Baleàriaistä

Mistä lähtevät lautat Motril? Mihin laivat saapuvat Melilla?

Lähtösatama Motril

Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària lautat lähtevät Melilla seuraavista Motril satamista:

Motril-Granada
Kartta
Motril
Kartta

Saapumissatama Melilla

Baleària, FRS Iberia tai Naviera Armas alukset saapuvat Melilla seuraavista satamista:

Melilla
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Motril Melilla.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Motril Melilla, Motril ja Melilla välisen 170 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Motril ja Melilla välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas, FRS Iberia ja Baleària). Tällä hetkellä Motril ja Melilla välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Motril-Melilla liikennöi 3 lauttayhtiötä: Naviera Armas, FRS Iberia ja Baleària.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Motril Melilla -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Motril ja Melilla välisen matkan aikana matkustat 170 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Motril Melilla, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 56 € - 201 €. Havaitsemamme keskihinta oli 127 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Motril klo 08:00 kohti Melilla.

Viimeinen lautta Melilla lähtee Motril yleensä klo 23:00.

Kokemuksesi Motril Melilla -lauttamatkasta

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Motril ja Melilla välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Motril ja laivasta poistumisesta Melilla. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Motril ja Melilla.

Lähtö Motril lautalla

Ennen kuin Motril Melilla -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Motril satamassa / Sinun kannattaa saapua Motril satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Baleària, FRS Iberia tai Naviera Armas-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Motril ja Melilla väliselle reitille. / Mene Motril lauttaterminaalin Baleària, FRS Iberia tai Naviera Armas:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Melilla menevään lauttaan nouseminen / Varo Motril lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Motril ja Melilla välisellä reitillä olevalla aluksella.

Naviera Armas, FRS Iberia tai Baleària laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Melilla on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Melilla:

  • Lähestyminen Melilla satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Melilla satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Melilla satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Melilla satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Melilla tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Melilla sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Melilla alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika