Suositeltu reitti
Anafi
Matkusta suoraan Fri lautta
Fri
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Anafi
Matkusta lautta Sitia
Sitia
Matkusta lautta Fri
Fri
Katso hinnat

Miten päästä Anafi Fri lautalla ?

Etsitkö täydellistä Anafi Fri lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Anafi Fri on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Anafi Fri voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Anafi Fri -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Anafi Fri -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Anafi Fri sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Anafi Fri lauttatietoa

Lähtösatama
Anafi
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Fri
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
147 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Anafi Fri: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Anafi Fri, lippujen hinnat vaihtelevat 21 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 158 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Anafi - Fri, on 90 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Anafi - Fri on 4 tuntia 52 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia saapua Fri, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Fri 3 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Anafi satamasta klo 02:30.

Keskimääräinen hinta Anafi - Fri-lauttaristeilylle.
90 €
Lauttojen hintaluokka Anafi Fri (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
21 € - 158 €
Keskimääräinen ylitysaika Anafi - Fri
4 tuntia 52 min
Ensimmäisen Fri menevän lautan lähtöaika
02:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Fri
06:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Fri
08:30

Miksi ottaa lautta Anafi Fri?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Anafi Fri kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Fri. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Anafi Fri on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Anafi satamasta Fri, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Anafi ja Fri väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Fri. Kannattaa kuitenkin kysyä ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Anafi, siihen asti, kun se lähtee Fri. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Anafi ja Fri välillä?

Jos haluat matkustaa Anafi ja Fri välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Anafi Fri
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Anafi-Fri-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Anafi-Fri -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Anafi ja Fri välillä. ANEK Lines liikennöi Anafi Fri 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 50 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
4 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Anafi Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Anafi-Fri-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Anafi-Fri -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Anafi ja Fri välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Aigaion Pelagos Anafi Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Anafi-Fri -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Anafi ja Fri välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä

Mistä lähtevät lautat Anafi? Mihin laivat saapuvat Fri?

Lähtösatama Anafi

ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos lautat lähtevät Fri seuraavista Anafi satamista:

Anafi
Kartta

Saapumissatama Fri

Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines alukset saapuvat Fri seuraavista satamista:

Kasos
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Anafi Fri.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Anafi Fri, Anafi ja Fri välisen 147 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Anafi ja Fri välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Aigaion Pelagos). Tällä hetkellä Anafi ja Fri välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Anafi-Fri liikennöi 3 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Aigaion Pelagos.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Anafi Fri -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Anafi ja Fri välisen matkan aikana matkustat 147 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Anafi Fri, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 21 € - 158 €. Havaitsemamme keskihinta oli 90 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Anafi klo 02:30 kohti Fri.

Millainen on Anafi Fri suuntautuva lautan ylitys?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Anafi ja Fri välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Anafi tapahtuvasta laivaan noususta Fri tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Anafi ja Fri.

Valmiina laivaan nousuun Anafi

Ennen kuin Anafi Fri -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Anafi satamassa / Sinun kannattaa saapua Anafi satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Anafi ja Fri väliselle reitille. / Mene Anafi lauttaterminaalin Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Fri menevään lauttaan nouseminen / Anafi lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Anafi ja Fri välinen risteily: laivalla...

Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Fri

Tässä on tietoa Fri tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Fri satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Fri ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Anafi Fri mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Fri.
  • Fri on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Fri. Vihdoin ja viimein oleskelusi Fri alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika