Matkustaminen lautalla Ancona Kreikka

Matkustaminen lautalla Ancona Kreikka on erinomainen valinta! Ancona Kreikka -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Superfast Ferries tai Minoan Lines), jotka palvelevat Igoumenitsa, Patras, Korfu ja Ancona satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Ancona Kreikka -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Superfast Ferries ja Minoan Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 13 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Ancona-Kreikka-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 16 tuntia (Ancona - Igoumenitsa) 723 km:n matkalla ja pisin 21 tuntia 30 min (Ancona - Patras) 911 km:n matkalla.

Lautta Ancona Kreikka luvuilla

Maat
Italia
Kreikka
Ylitysten määrä
13 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Ancona Kreikka lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Ancona Kreikka. Vertaa Superfast Ferries ja Minoan Lines tarjouksia ja varaa Ancona Kreikka -lauttalippu.

Kaikki Ancona Kreikka lauttareitit

Etsitkö lauttaa Ancona - Kreikka? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Ancona ja Kreikka välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Minoan Lines tai Superfast Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Ancona, Korfu, Patras tai Igoumenitsa käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Ancona Kreikka -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Superfast Ferries tai Minoan Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Ancona ja Kreikka välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Ancona Kreikka - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Ancona paikkaan Kreikka

Kreikka: Lauttamatka ja maan löytäminen

Kreikka on monipuolinen maa, jossa on tuhansia saaria ja luotoja, joista jokainen tarjoaa oman viehätyksensä ja tunnelmansa. Lautat ovat suosittu liikenneväline matkustajille, jotka haluavat tutustua Kreikan saariin. Lautat liikennöivät yleensä toukokuusta syyskuuhun, mutta jotkin reitit liikennöivät myös tämän ajanjakson ulkopuolella. Kreikan tärkeimmät lauttasatamat ovat Ateena, Pireus, Thessaloniki ja Heraklion Kreetalla.

Kreikan saaret ovat kuuluisia luonnonkauneudestaan, perinteisestä arkkitehtuuristaan ja kiehtovasta historiastaan. Yksi suosituimmista saarista on Santorini, joka tunnetaan upeista merinäköaloista ja valkoisista taloista, joissa on siniset katot. Myös Mykonoksen ja Rodoksen saaret ovat erittäin suosittuja, ja ne tarjoavat vilkasta yöelämää ja kauniita rantoja. Niille, jotka haluavat päästä pois saarielämän hälinästä, Miloksen ja Sifnoksen rauhallisemmat saaret ovat täydellisiä vaihtoehtoja.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None