Suositeltu reitti
Ancona
Matkusta suoraan Igoumenitsa lautta
Igoumenitsa
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ancona
Matkusta lautta Korfu
Korfu
Matkusta lautta Igoumenitsa
Igoumenitsa
Katso hinnat
Ancona
Matkusta kimppakyytiä, juna, bussi Brindisi
Brindisi
Matkusta lautta Igoumenitsa
Igoumenitsa
Katso hinnat

Miten päästä Ancona Igoumenitsa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ancona Igoumenitsa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ancona Igoumenitsa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ancona Igoumenitsa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ancona Igoumenitsa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines tai European Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ancona Igoumenitsa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Minoan Lines tai Superfast Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ancona Igoumenitsa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ancona Igoumenitsa lauttatietoa

Lähtösatama
Ancona
Italia
Marches
Saapumissatama
Igoumenitsa
Kreikka
Epirus
Etäisyys
723 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Superfast Ferries, Minoan Lines
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
16 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ancona Igoumenitsa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ancona Igoumenitsa, lippujen hinnat vaihtelevat 91 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 390 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ancona - Igoumenitsa, on 199 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ancona - Igoumenitsa on 19 tuntia 38 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 21 tuntia 30 min saapua Igoumenitsa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Igoumenitsa 16 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Ancona satamasta klo 13:30. Viimeinen laiva Igoumenitsa lähtee Ancona satamasta klo 19:30.

Keskimääräinen hinta Ancona - Igoumenitsa-lauttaristeilylle.
199 €
Lauttojen hintaluokka Ancona Igoumenitsa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
91 € - 390 €
Keskimääräinen ylitysaika Ancona - Igoumenitsa
19 tuntia 38 min
Ensimmäisen Igoumenitsa menevän lautan lähtöaika
13:30
Viimeisen lautan lähtöaika Igoumenitsa
19:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Igoumenitsa
06:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Igoumenitsa
18:00

Miksi ottaa lautta Ancona Igoumenitsa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ancona Igoumenitsa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Igoumenitsa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ancona Igoumenitsa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Ancona ja Igoumenitsa välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Ancona, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Ancona ja Igoumenitsa välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Ancona Igoumenitsa täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Igoumenitsa poistuaksesi laivalta.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ancona ja Igoumenitsa välisen matkan jokaisella minuutilla, Ancona satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Igoumenitsa tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Minoan Lines tai Superfast Ferries henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ancona ja Igoumenitsa välillä?

Jos haluat matkustaa Ancona ja Igoumenitsa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Minoan Lines tai Superfast Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Minoan Lines Ancona Igoumenitsa
Minoan Lines
Minoan Lines on vuonna 1972 perustettu kreikkalainen varustamo, joka tarjoaa matkustajaliikennettä Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Ancona-Igoumenitsa -hintoja ja varata Minoan Linesin lipun Ancona ja Igoumenitsa välillä. Minoan Lines liikennöi Ancona Igoumenitsa 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 16 tuntia. Lisätietoja Minoan Linesistä
16 tuntia
6 ylitystä viikossa
Superfast Ferries Ancona Igoumenitsa
Superfast Ferries
Superfast Ferries on vuonna 1993 perustettu kreikkalainen yhtiö, joka tarjoaa meriyhteyksiä Kreikan ja Italian välillä. Vivanodalla voit vertailla Ancona-Igoumenitsa -hintoja ja varata Superfast Ferriesin lipun Ancona ja Igoumenitsa välillä. Lisätietoja Superfast Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Ancona? Mihin laivat saapuvat Igoumenitsa?

Lähtösatama Ancona

Minoan Lines tai Superfast Ferries lautat lähtevät Igoumenitsa seuraavista Ancona satamista:

Ancona Molo Santa Maria
Kartta

Saapumissatama Igoumenitsa

Superfast Ferries tai Minoan Lines alukset saapuvat Igoumenitsa seuraavista satamista:

Igoumenitsa
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ancona Igoumenitsa, Ancona ja Igoumenitsa välisen 723 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 16 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ancona ja Igoumenitsa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Minoan Lines ja Superfast Ferries). Tällä hetkellä Ancona ja Igoumenitsa välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Ancona-Igoumenitsa liikennöi 2 lauttayhtiötä: Minoan Lines ja Superfast Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Ancona ja Igoumenitsa välisen matkan aikana matkustat 723 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ancona Igoumenitsa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 91 € - 390 €. Havaitsemamme keskihinta oli 199 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ancona klo 13:30 kohti Igoumenitsa.

Viimeinen lautta Igoumenitsa lähtee Ancona yleensä klo 19:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika