Suositeltu reitti
Arbatax
Matkusta suoraan Civitavecchia lautta
Civitavecchia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Arbatax
Matkusta lautta Olbia
Olbia
Matkusta lautta Civitavecchia
Civitavecchia
Katso hinnat

Miten päästä Arbatax Civitavecchia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Arbatax Civitavecchia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Arbatax Civitavecchia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Arbatax Civitavecchia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Arbatax Civitavecchia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci tai Saremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Arbatax Civitavecchia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Arbatax Civitavecchia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Arbatax Civitavecchia lauttatietoa

Lähtösatama
Arbatax
Italia
Sardinia
Saapumissatama
Civitavecchia
Italia
Latium
Etäisyys
298 km
Lauttayhtiöt
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Arbatax Civitavecchia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Arbatax Civitavecchia, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 181 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Arbatax - Civitavecchia, on 111 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Arbatax - Civitavecchia on 9 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia saapua Civitavecchia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Civitavecchia 9 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Arbatax satamasta klo 02:00.

Keskimääräinen hinta Arbatax - Civitavecchia-lauttaristeilylle.
111 €
Lauttojen hintaluokka Arbatax Civitavecchia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 181 €
Keskimääräinen ylitysaika Arbatax - Civitavecchia
9 tuntia
Ensimmäisen Civitavecchia menevän lautan lähtöaika
02:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Civitavecchia
11:00

Miksi ottaa lautta Arbatax Civitavecchia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Arbatax Civitavecchia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Civitavecchia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Arbatax Civitavecchia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Arbatax ja Civitavecchia välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Civitavecchia poistuaksesi laivalta.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Nautit 360 asteen merinäköalasta Arbatax satamasta Civitavecchia, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Arbatax Civitavecchia. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Arbatax-Civitavecchia-risteilyllä Grimaldi Lines tai Tirrenia di Navigazione lautalla sinulla on Arbatax-Civitavecchia-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Arbatax ja Civitavecchia välillä?

Jos haluat matkustaa Arbatax ja Civitavecchia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tirrenia di Navigazione Arbatax Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Cagliari, Sardinia. Se on perustettu vuonna 1946, ja se tarjoaa laivayhteyksiä useisiin kohteisiin Italiassa ja Sardiniassa. Vivanodalla voit vertailla Arbatax-Civitavecchia -hintoja ja varata Tirrenia di Navigazionein lipun Arbatax ja Civitavecchia välillä. Tirrenia di Navigazione liikennöi Arbatax Civitavecchia 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia 30 min. Lisätietoja Tirrenia di Navigazioneistä
10 tuntia 30 min
2 ylitystä viikossa
Grimaldi Lines Arbatax Civitavecchia
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines on perustettu vuonna 1947 ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa. Vivanodalla voit vertailla Arbatax-Civitavecchia -hintoja ja varata Grimaldi Linesin lipun Arbatax ja Civitavecchia välillä. Lisätietoja Grimaldi Linesistä

Mistä lähtevät lautat Arbatax? Mihin laivat saapuvat Civitavecchia?

Lähtösatama Arbatax

Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines lautat lähtevät Civitavecchia seuraavista Arbatax satamista:

Porti di Tortoli Arbatax
Kartta

Saapumissatama Civitavecchia

Grimaldi Lines tai Tirrenia di Navigazione alukset saapuvat Civitavecchia seuraavista satamista:

Civitavecchia
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Arbatax Civitavecchia.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Arbatax Civitavecchia, Arbatax ja Civitavecchia välisen 298 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Arbatax ja Civitavecchia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Tirrenia di Navigazione ja Grimaldi Lines). Tällä hetkellä Arbatax ja Civitavecchia välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Arbatax-Civitavecchia liikennöi 2 lauttayhtiötä: Tirrenia di Navigazione ja Grimaldi Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Arbatax ja Civitavecchia välisen matkan aikana matkustat 298 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Arbatax Civitavecchia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 38 € - 181 €. Havaitsemamme keskihinta oli 111 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Arbatax klo 02:00 kohti Civitavecchia.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika