Suositeltu reitti
Arrecife
Matkusta suoraan Las Palmas De Gran Canaria lautta
Las Palmas De Gran Canaria
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Arrecife
Matkusta lautta Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Matkusta lennot, lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Katso hinnat

Miten päästä Arrecife Las Palmas De Gran Canaria lautalla ?

Etsitkö täydellistä Arrecife Las Palmas De Gran Canaria lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Arrecife Las Palmas De Gran Canaria on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Arrecife Las Palmas De Gran Canaria voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Arrecife Las Palmas De Gran Canaria -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Arrecife Las Palmas De Gran Canaria -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Fred Olsen Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Arrecife Las Palmas De Gran Canaria sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Arrecife Las Palmas De Gran Canaria lauttatietoa

Lähtösatama
Arrecife
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Las Palmas De Gran Canaria
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
204 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Arrecife Las Palmas De Gran Canaria: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Arrecife Las Palmas De Gran Canaria, lippujen hinnat vaihtelevat 77 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 172 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Arrecife - Las Palmas De Gran Canaria, on 124 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Arrecife - Las Palmas De Gran Canaria on 5 tuntia 43 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia saapua Las Palmas De Gran Canaria, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Las Palmas De Gran Canaria 5 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Arrecife satamasta klo 11:00. Viimeinen laiva Las Palmas De Gran Canaria lähtee Arrecife satamasta klo 17:30.

Keskimääräinen hinta Arrecife - Las Palmas De Gran Canaria-lauttaristeilylle.
124 €
Lauttojen hintaluokka Arrecife Las Palmas De Gran Canaria (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
77 € - 172 €
Keskimääräinen ylitysaika Arrecife - Las Palmas De Gran Canaria
5 tuntia 43 min
Ensimmäisen Las Palmas De Gran Canaria menevän lautan lähtöaika
11:00
Viimeisen lautan lähtöaika Las Palmas De Gran Canaria
17:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Las Palmas De Gran Canaria
02:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Las Palmas De Gran Canaria
20:30

Miksi ottaa lautta Arrecife Las Palmas De Gran Canaria?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Arrecife Las Palmas De Gran Canaria kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Las Palmas De Gran Canaria. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Arrecife Las Palmas De Gran Canaria on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Arrecife Las Palmas De Gran Canaria lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Las Palmas De Gran Canaria. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Fred Olsen Express.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Fred Olsen Express laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Arrecife Las Palmas De Gran Canaria. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria-reitillä Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Fred Olsen Express lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välillä?

Jos haluat matkustaa Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Fred Olsen Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välillä. Naviera Armas liikennöi Arrecife Las Palmas De Gran Canaria 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 50 min. Lisätietoja Naviera Armasistä
5 tuntia 50 min
7 ylitystä viikossa
Acciona Trasmediterránea Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Arrecife Las Palmas De Gran Canaria 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 8 tuntia. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
8 tuntia
1 ylitystä viikossa
Fred Olsen Express Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välillä. Fred Olsen Express liikennöi Arrecife Las Palmas De Gran Canaria 13 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 50 min. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
3 tuntia 50 min
13 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Arrecife? Mihin laivat saapuvat Las Palmas De Gran Canaria?

Lähtösatama Arrecife

Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Fred Olsen Express lautat lähtevät Las Palmas De Gran Canaria seuraavista Arrecife satamista:

Arrecife
Kartta

Saapumissatama Las Palmas De Gran Canaria

Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas alukset saapuvat Las Palmas De Gran Canaria seuraavista satamista:

la Luz
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Arrecife Las Palmas De Gran Canaria.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Arrecife Las Palmas De Gran Canaria, Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välisen 204 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ja Fred Olsen Express). Tällä hetkellä Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria liikennöi 3 lauttayhtiötä: Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ja Fred Olsen Express.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Arrecife Las Palmas De Gran Canaria -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välisen matkan aikana matkustat 204 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Arrecife Las Palmas De Gran Canaria, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 77 € - 172 €. Havaitsemamme keskihinta oli 124 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Arrecife klo 11:00 kohti Las Palmas De Gran Canaria.

Viimeinen lautta Las Palmas De Gran Canaria lähtee Arrecife yleensä klo 17:30.

Kokemuksesi Arrecife Las Palmas De Gran Canaria -lauttamatkasta

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Arrecife tapahtuvasta laivaan noususta Las Palmas De Gran Canaria tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ja Fred Olsen Express merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria.

Laivaan nousu Arrecife

Ennen kuin lähdet Arrecife Las Palmas De Gran Canaria -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Arrecife satamaan / Arrecife lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Fred Olsen Express) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria väliselle reitille. / Mene Arrecife lauttaterminaalin Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Las Palmas De Gran Canaria menevään lauttaan nouseminen / Arrecife lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Fred Olsen Express henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Elämää Arrecife ja Las Palmas De Gran Canaria välisellä lautalla

Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Fred Olsen Express laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Las Palmas De Gran Canaria, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Las Palmas De Gran Canaria tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Las Palmas De Gran Canaria satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Las Palmas De Gran Canaria satamassa. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Las Palmas De Gran Canaria ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Las Palmas De Gran Canaria satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Las Palmas De Gran Canaria tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Las Palmas De Gran Canaria. Vihdoin ja viimein oleskelusi Las Palmas De Gran Canaria alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika