Suositeltu reitti
Puerto del Rosario
Matkusta suoraan Las Palmas De Gran Canaria lennot, lautta
Las Palmas De Gran Canaria
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Puerto del Rosario
Matkusta lautta Arrecife
Arrecife
Matkusta lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Katso hinnat

Miten päästä Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria lautalla ?

Etsitkö täydellistä Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria lauttatietoa

Lähtösatama
Puerto del Rosario
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Las Palmas De Gran Canaria
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
157 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
5 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria, lippujen hinnat vaihtelevat 40 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 92 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Puerto del Rosario - Las Palmas De Gran Canaria, on 66 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Puerto del Rosario - Las Palmas De Gran Canaria on 6 tuntia 22 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 30 min saapua Las Palmas De Gran Canaria, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Las Palmas De Gran Canaria 5 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Puerto del Rosario satamasta klo 11:00. Viimeinen laiva Las Palmas De Gran Canaria lähtee Puerto del Rosario satamasta klo 21:00.

Keskimääräinen hinta Puerto del Rosario - Las Palmas De Gran Canaria-lauttaristeilylle.
66 €
Lauttojen hintaluokka Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
40 € - 92 €
Keskimääräinen ylitysaika Puerto del Rosario - Las Palmas De Gran Canaria
6 tuntia 22 min
Ensimmäisen Las Palmas De Gran Canaria menevän lautan lähtöaika
11:00
Viimeisen lautan lähtöaika Las Palmas De Gran Canaria
21:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Las Palmas De Gran Canaria
02:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Las Palmas De Gran Canaria
17:30

Miksi ottaa lautta Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Las Palmas De Gran Canaria. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Las Palmas De Gran Canaria stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Puerto del Rosario, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välillä?

Jos haluat matkustaa Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Puerto del Rosario-Las Palmas De Gran Canaria -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välillä. Naviera Armas liikennöi Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria 5 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia. Lisätietoja Naviera Armasistä
6 tuntia
5 ylitystä viikossa
Acciona Trasmediterránea Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Puerto del Rosario-Las Palmas De Gran Canaria -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välillä. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä

Mistä lähtevät lautat Puerto del Rosario? Mihin laivat saapuvat Las Palmas De Gran Canaria?

Lähtösatama Puerto del Rosario

Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea lautat lähtevät Las Palmas De Gran Canaria seuraavista Puerto del Rosario satamista:

Puerto del Rosario
Kartta

Saapumissatama Las Palmas De Gran Canaria

Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas alukset saapuvat Las Palmas De Gran Canaria seuraavista satamista:

la Luz
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria, Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välisen 157 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea). Tällä hetkellä Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välillä on 5 ylitystä viikossa.

Reitillä Puerto del Rosario-Las Palmas De Gran Canaria liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Puerto del Rosario ja Las Palmas De Gran Canaria välisen matkan aikana matkustat 157 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 40 € - 92 €. Havaitsemamme keskihinta oli 66 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Puerto del Rosario klo 11:00 kohti Las Palmas De Gran Canaria.

Viimeinen lautta Las Palmas De Gran Canaria lähtee Puerto del Rosario yleensä klo 21:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika