Suositeltu reitti
Arrecife
Matkusta suoraan Santa Cruz de Tenerife lautta
Santa Cruz de Tenerife
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Arrecife
Matkusta lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta lautta Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Katso hinnat

Miten päästä Arrecife Santa Cruz de Tenerife lautalla ?

Etsitkö täydellistä Arrecife Santa Cruz de Tenerife lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Arrecife Santa Cruz de Tenerife on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Arrecife Santa Cruz de Tenerife voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Arrecife Santa Cruz de Tenerife -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas tai Fred Olsen Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Arrecife Santa Cruz de Tenerife -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Arrecife Santa Cruz de Tenerife sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Arrecife Santa Cruz de Tenerife lauttatietoa

Lähtösatama
Arrecife
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Santa Cruz de Tenerife
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
269 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Ylitysten tiheys
8 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
9 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Arrecife Santa Cruz de Tenerife: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Arrecife Santa Cruz de Tenerife, lippujen hinnat vaihtelevat 118 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 288 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Arrecife - Santa Cruz de Tenerife, on 202 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Arrecife - Santa Cruz de Tenerife on 10 tuntia 29 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 16 tuntia saapua Santa Cruz de Tenerife, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Cruz de Tenerife 10 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Arrecife satamasta klo 11:00. Viimeinen laiva Santa Cruz de Tenerife lähtee Arrecife satamasta klo 17:30.

Keskimääräinen hinta Arrecife - Santa Cruz de Tenerife-lauttaristeilylle.
202 €
Lauttojen hintaluokka Arrecife Santa Cruz de Tenerife (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
118 € - 288 €
Keskimääräinen ylitysaika Arrecife - Santa Cruz de Tenerife
10 tuntia 29 min
Ensimmäisen Santa Cruz de Tenerife menevän lautan lähtöaika
11:00
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Cruz de Tenerife
17:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de Tenerife
01:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de Tenerife
21:10

Miksi ottaa lautta Arrecife Santa Cruz de Tenerife?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Arrecife Santa Cruz de Tenerife kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Santa Cruz de Tenerife. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Arrecife Santa Cruz de Tenerife on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Arrecife voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Santa Cruz de Tenerife täynnä energiaa.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Santa Cruz de Tenerife poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välillä?

Jos haluat matkustaa Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Arrecife-Santa Cruz de Tenerife -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välillä. Naviera Armas liikennöi Arrecife Santa Cruz de Tenerife 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia 20 min. Lisätietoja Naviera Armasistä
9 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa
Acciona Trasmediterránea Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Arrecife-Santa Cruz de Tenerife -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Arrecife Santa Cruz de Tenerife 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 17 tuntia. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
17 tuntia
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Arrecife? Mihin laivat saapuvat Santa Cruz de Tenerife?

Lähtösatama Arrecife

Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea lautat lähtevät Santa Cruz de Tenerife seuraavista Arrecife satamista:

Arrecife
Kartta

Saapumissatama Santa Cruz de Tenerife

Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas alukset saapuvat Santa Cruz de Tenerife seuraavista satamista:

Santa Cruz de Tenerife
Kartta
Santa Cruz de Tenerife
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Arrecife Santa Cruz de Tenerife, Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välisen 269 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 9 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea). Tällä hetkellä Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välillä on 8 ylitystä viikossa.

Reitillä Arrecife-Santa Cruz de Tenerife liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Acciona Trasmediterránea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Arrecife ja Santa Cruz de Tenerife välisen matkan aikana matkustat 269 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Arrecife Santa Cruz de Tenerife, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 118 € - 288 €. Havaitsemamme keskihinta oli 202 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Arrecife klo 11:00 kohti Santa Cruz de Tenerife.

Viimeinen lautta Santa Cruz de Tenerife lähtee Arrecife yleensä klo 17:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika