Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Kimolos lautta
Kimolos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta, lennot Milos
Milos
Matkusta lautta Kimolos
Kimolos
Katso hinnat
Ateena
Matkusta lautta Serifos
Serifos
Matkusta lautta Kimolos
Kimolos
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Kimolos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Kimolos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Kimolos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Kimolos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Kimolos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines tai Aegean Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Kimolos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets, Aegean Speed Lines tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Kimolos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Kimolos lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Kimolos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
152 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
10 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Kimolos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Kimolos, lippujen hinnat vaihtelevat 35 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 164 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Kimolos, on 100 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Kimolos on 6 tuntia 15 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 35 min saapua Kimolos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kimolos 5 tuntia 55 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 07:00.

Keskimääräinen hinta Ateena - Kimolos-lauttaristeilylle.
100 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Kimolos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
35 € - 164 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Kimolos
6 tuntia 15 min
Ensimmäisen Kimolos menevän lautan lähtöaika
07:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kimolos
12:55
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kimolos
13:35

Miksi ottaa lautta Ateena Kimolos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Kimolos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kimolos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Kimolos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Sea Jets, Aegean Speed Lines tai Zante Ferries lauttaan Ateena, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Kimolos. Kannattaa kuitenkin kysyä Sea Jets, Aegean Speed Lines tai Zante Ferries henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Kimolos saapumiseen asti.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Ateena Kimolos -lauttamatka on juuri päinvastainen. Sea Jets, Aegean Speed Lines tai Zante Ferries liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Epäilemättä saavut Kimolos täysin rentoutuneena.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Ateena ja Kimolos välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Ateena, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Ateena ja Kimolos välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Kimolos välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Kimolos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, Aegean Speed Lines tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Ateena Kimolos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kimolos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Ateena ja Kimolos välillä. Sea Jets liikennöi Ateena Kimolos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 55 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
3 tuntia 55 min
1 ylitystä viikossa
Aegean Speed Lines Ateena Kimolos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Kreikan saarten ja Kreikan mantereen satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kimolos -hintoja ja varata Aegean Speed Linesin lipun Ateena ja Kimolos välillä. Aegean Speed Lines liikennöi Ateena Kimolos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 55 min. Lisätietoja Aegean Speed Linesistä
4 tuntia 55 min
3 ylitystä viikossa
Zante Ferries Ateena Kimolos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kimolos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Ateena ja Kimolos välillä. Zante Ferries liikennöi Ateena Kimolos 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia. Lisätietoja Zante Ferriesistä
6 tuntia
6 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Kimolos?

Lähtösatama Ateena

Sea Jets, Aegean Speed Lines tai Zante Ferries lautat lähtevät Kimolos seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Kimolos

Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets alukset saapuvat Kimolos seuraavista satamista:

Kimolos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ateena Kimolos, Ateena ja Kimolos välisen 152 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ateena ja Kimolos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Sea Jets, Aegean Speed Lines ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Ateena ja Kimolos välillä on 10 ylitystä viikossa.

Reitillä Ateena-Kimolos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Sea Jets, Aegean Speed Lines ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways.

Vertaa ennen varausta Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ateena Kimolos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ateena ja Kimolos välisen matkan aikana matkustat 152 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Kimolos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 35 € - 164 €. Havaitsemamme keskihinta oli 100 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 07:00 kohti Kimolos.

Millainen on Ateena ja Kimolos välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Ateena ja Kimolos välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Ateena Kimolos -risteilyllä Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines tai Aegean Sea Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Ateena laivaan noususta Kimolos tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös käytännön tietoa Ateena ja Kimolos.

Valmiina laivaan nousuun Ateena

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Ateena Kimolos -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Ateena satamaan / Ateena lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Sea Jets, Aegean Speed Lines tai Zante Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Ateena ja Kimolos väliselle reitille. / Etsi Ateena lauttaterminaalissa Sea Jets, Aegean Speed Lines tai Zante Ferries tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Kimolos menevään laivaan nouseminen / Varo Ateena lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Ateena ja Kimolos välisellä lautalla

Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Sea Jets:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Kimolos

Tässä on tietoa Kimolos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Kimolos satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Kimolos ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kimolos satamaan.
  • Kimolos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Kimolos sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Kimolos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika