Suositeltu reitti
Ateena
Matkusta suoraan Kissamos lautta
Kissamos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ateena
Matkusta lautta Kythira
Kythira
Matkusta lautta Kissamos
Kissamos
Katso hinnat

Miten päästä Ateena Kissamos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ateena Kissamos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ateena Kissamos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ateena Kissamos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ateena Kissamos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ateena Kissamos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ateena Kissamos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ateena Kissamos lauttatietoa

Lähtösatama
Ateena
Kreikka
Attica
Saapumissatama
Kissamos
Kreikka
Kreeta
Etäisyys
276 km
Lauttayhtiöt
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ateena Kissamos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ateena Kissamos, lippujen hinnat vaihtelevat 23 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 180 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ateena - Kissamos, on 102 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ateena - Kissamos on 10 tuntia 44 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia 50 min saapua Kissamos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kissamos 10 tuntia 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ateena satamasta klo 10:00. Viimeinen laiva Kissamos lähtee Ateena satamasta klo 15:00.

Keskimääräinen hinta Ateena - Kissamos-lauttaristeilylle.
102 €
Lauttojen hintaluokka Ateena Kissamos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
23 € - 180 €
Keskimääräinen ylitysaika Ateena - Kissamos
10 tuntia 44 min
Ensimmäisen Kissamos menevän lautan lähtöaika
10:00
Viimeisen lautan lähtöaika Kissamos
15:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kissamos
01:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kissamos
20:25

Miksi ottaa lautta Ateena Kissamos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ateena Kissamos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kissamos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ateena Kissamos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Ateena ja Kissamos välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Ateena, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Kissamos lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Ateena ja Kissamos välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Ateena ja Kissamos väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Ateena, siihen asti, kun se lähtee Kissamos. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ateena ja Kissamos välillä?

Jos haluat matkustaa Ateena ja Kissamos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Lane Sea Lines Ateena Kissamos
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Ateena ja Kissamos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kissamos -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Ateena ja Kissamos välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä
Sea Jets Ateena Kissamos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kissamos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Ateena ja Kissamos välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
LANE Sea Line Ateena Kissamos
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Ateena-Kissamos -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Ateena ja Kissamos välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä

Mistä lähtevät lautat Ateena? Mihin laivat saapuvat Kissamos?

Lähtösatama Ateena

Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line lautat lähtevät Kissamos seuraavista Ateena satamista:

Athens Piraeus E1
Kartta
Athens Piraeus E6
Kartta

Saapumissatama Kissamos

LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines alukset saapuvat Kissamos seuraavista satamista:

Kissamos
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Ateena Kissamos.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Ateena-Kissamos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Lane Sea Lines, Sea Jets ja LANE Sea Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Vertaa ennen varausta LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ateena Kissamos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ateena ja Kissamos välisen matkan aikana matkustat 276 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ateena Kissamos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 23 € - 180 €. Havaitsemamme keskihinta oli 102 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ateena klo 10:00 kohti Kissamos.

Viimeinen lautta Kissamos lähtee Ateena yleensä klo 15:00.

Millainen on Ateena ja Kissamos välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Ateena ja Kissamos välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Ateena tapahtuvasta laivaan noususta Kissamos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi LANE Sea Line, Sea Jets ja Lane Sea Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Ateena ja Kissamos.

Valmiina laivaan nousuun Ateena

Ennen kuin lähdet Ateena Kissamos -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Ateena satamassa / Sinun kannattaa saapua Ateena satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Ateena ja Kissamos väliselle reitille. / Etsi Ateena lauttaterminaalissa Lane Sea Lines, Sea Jets tai LANE Sea Line tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Kissamos menevään lauttaan nouseminen / Ateena lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Ateena ja Kissamos välisellä lautalla

LANE Sea Line, Sea Jets tai Lane Sea Lines:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Kissamos on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Kissamos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Kissamos satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Kissamos ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kissamos satamaan.
  • Kissamos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Kissamos sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Kissamos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika