Matkustaminen lautalla Bonifacio Italia

Matkustaminen lautalla Bonifacio Italia on erinomainen valinta! Bonifacio Italia -lauttoja liikennöi 4 varustamoa (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines), jotka palvelevat Santa Teresa Di Gallura ja Bonifacio satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Bonifacio Italia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ja Ichnusa Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 11 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Bonifacio-Italia-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 50 min (Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura) 15 km:n matkalla ja pisin 1 tuntia (Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura) 15 km:n matkalla.

Lautta Bonifacio Italia luvuilla

Maat
Ranska
Italia
Ylitysten määrä
11 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Bonifacio Italia lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Bonifacio Italia. Vertaa Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ja Ichnusa Lines tarjouksia ja varaa Bonifacio Italia -lauttalippu.

Kaikki Bonifacio Italia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Bonifacio - Italia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Bonifacio ja Italia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo tai Moby Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Bonifacio tai Santa Teresa Di Gallura käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Bonifacio Italia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy tai Ichnusa Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Bonifacio ja Italia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Bonifacio Italia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Bonifacio paikkaan Italia

Italia: Lauttamatka ja maan löytäminen

Lauttayhtiön valinta riippuu lähtöpaikasta ja matkakohteesta Italiassa. Tärkeimmät lauttayhtiöt Italiassa ovat Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries ja SNAV. Ne kaikki tarjoavat säännöllisiä reittejä Italian tärkeimpiin kohteisiin, kuten Napoliin, Venetsiaan, Sisiliaan ja Sardiniaan. On tärkeää varata lauttalippu etukäteen, erityisesti matkailusesongin aikana, jotta vältytään siltä, että paikkaa ei ole saatavilla.

Italiassa on monia satamia, joissa lauttayhtiöt toimivat. Tärkeimpiä ovat Genovan, Livornon, Civitavecchian, Napolin ja Venetsian satamat. Näissä satamissa on paljon palveluja matkustajille, kuten kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja pysäköintialueita.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None