Suositeltu reitti
Brindisi
Matkusta suoraan Igoumenitsa lautta
Igoumenitsa
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Brindisi
Matkusta lautta Korfu
Korfu
Matkusta lautta Igoumenitsa
Igoumenitsa
Katso hinnat

Miten päästä Brindisi Igoumenitsa lautalla ?

Etsitkö täydellistä Brindisi Igoumenitsa lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Brindisi Igoumenitsa on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Brindisi Igoumenitsa voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Brindisi Igoumenitsa -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines tai European Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Brindisi Igoumenitsa -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways tai Endeavor Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Brindisi Igoumenitsa sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Brindisi Igoumenitsa lauttatietoa

Lähtösatama
Brindisi
Italia
Apulia
Saapumissatama
Igoumenitsa
Kreikka
Epirus
Etäisyys
234 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Brindisi Igoumenitsa: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Brindisi Igoumenitsa, lippujen hinnat vaihtelevat 60 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 310 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Brindisi - Igoumenitsa, on 140 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Brindisi - Igoumenitsa on 7 tuntia 32 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia saapua Igoumenitsa, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Igoumenitsa 7 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Brindisi satamasta klo 13:00. Viimeinen laiva Igoumenitsa lähtee Brindisi satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Brindisi - Igoumenitsa-lauttaristeilylle.
140 €
Lauttojen hintaluokka Brindisi Igoumenitsa (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
60 € - 310 €
Keskimääräinen ylitysaika Brindisi - Igoumenitsa
7 tuntia 32 min
Ensimmäisen Igoumenitsa menevän lautan lähtöaika
13:00
Viimeisen lautan lähtöaika Igoumenitsa
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Igoumenitsa
06:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Igoumenitsa
22:00

Miksi ottaa lautta Brindisi Igoumenitsa?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Brindisi Igoumenitsa kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Igoumenitsa. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Brindisi Igoumenitsa on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Brindisi ja Igoumenitsa välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Brindisi, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Brindisi ja Igoumenitsa välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Brindisi ja Igoumenitsa välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Igoumenitsa poistuaksesi laivalta.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways tai Endeavor Lines lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Brindisi ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Igoumenitsa. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Brindisi-Igoumenitsa risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Brindisi ja Igoumenitsa välillä?

Jos haluat matkustaa Brindisi ja Igoumenitsa välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways tai Endeavor Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Agoudimos Lines Brindisi Igoumenitsa
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Patras, Kreikka. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Kreikassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Igoumenitsa -hintoja ja varata Agoudimos Linesin lipun Brindisi ja Igoumenitsa välillä. Lisätietoja Agoudimos Linesistä
European Seaways Brindisi Igoumenitsa
European Seaways
European Seaways on Euroopassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa ylityksiä eri maiden ja alueiden välillä. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Igoumenitsa -hintoja ja varata European Seawaysin lipun Brindisi ja Igoumenitsa välillä. European Seaways liikennöi Brindisi Igoumenitsa 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia. Lisätietoja European Seawaysistä
10 tuntia
6 ylitystä viikossa
A-Ships Management Brindisi Igoumenitsa
A-Ships Management
A-Ships Management harjoittaa lauttaliikennettä Italia ja Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Brindisi ja Igoumenitsa satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Igoumenitsa -hintoja ja varata A-Ships Managementin lipun Brindisi ja Igoumenitsa välillä. Lisätietoja A-Ships Managementistä
Grimaldi Lines Brindisi Igoumenitsa
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines on perustettu vuonna 1947 ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Igoumenitsa -hintoja ja varata Grimaldi Linesin lipun Brindisi ja Igoumenitsa välillä. Grimaldi Lines liikennöi Brindisi Igoumenitsa 11 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 30 min. Lisätietoja Grimaldi Linesistä
7 tuntia 30 min
11 ylitystä viikossa
Egnatia Seaways Brindisi Igoumenitsa
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa Egeanmeren ylityksiä Kreikan ja Turkin välillä. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Igoumenitsa -hintoja ja varata Egnatia Seawaysin lipun Brindisi ja Igoumenitsa välillä. Lisätietoja Egnatia Seawaysistä
Endeavor Lines Brindisi Igoumenitsa
Endeavor Lines
Endeavor Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka liikennöi eri kohteisiin Kreikassa, Turkissa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Brindisi-Igoumenitsa -hintoja ja varata Endeavor Linesin lipun Brindisi ja Igoumenitsa välillä. Lisätietoja Endeavor Linesistä

Mistä lähtevät lautat Brindisi? Mihin laivat saapuvat Igoumenitsa?

Lähtösatama Brindisi

Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways tai Endeavor Lines lautat lähtevät Igoumenitsa seuraavista Brindisi satamista:

Brindisi Costa Morena Terrare
Kartta
Brindisi
Kartta

Saapumissatama Igoumenitsa

Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways tai Agoudimos Lines alukset saapuvat Igoumenitsa seuraavista satamista:

Igoumenitsa
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Brindisi Igoumenitsa.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Brindisi Igoumenitsa, Brindisi ja Igoumenitsa välisen 234 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Brindisi ja Igoumenitsa välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ja Endeavor Lines). Tällä hetkellä Brindisi ja Igoumenitsa välillä on 2 ylitystä päivässä.

Reitillä Brindisi-Igoumenitsa liikennöi 6 lauttayhtiötä: Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ja Endeavor Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Brindisi Igoumenitsa -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Brindisi ja Igoumenitsa välisen matkan aikana matkustat 234 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Brindisi Igoumenitsa, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 60 € - 310 €. Havaitsemamme keskihinta oli 140 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Brindisi klo 13:00 kohti Igoumenitsa.

Viimeinen lautta Igoumenitsa lähtee Brindisi yleensä klo 22:00.

Millainen on Brindisi ja Igoumenitsa välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Brindisi ja Igoumenitsa välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Brindisi Igoumenitsa -risteilyllä ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines tai European Seaways laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Brindisi laivaan noususta Igoumenitsa tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Brindisi ja Igoumenitsa.

Laivaan nousu Brindisi

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Brindisi Igoumenitsa -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Brindisi satamassa / Sinun kannattaa saapua Brindisi satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways tai Agoudimos Lines-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Brindisi ja Igoumenitsa väliselle reitille. / Etsi Brindisi lauttaterminaalissa Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways tai Endeavor Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Igoumenitsa menevään laivaan nouseminen / Brindisi lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways tai Endeavor Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Elämää Brindisi ja Igoumenitsa välisellä lautalla

Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways tai Endeavor Lines laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Igoumenitsa

Tässä on tietoa Igoumenitsa tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Igoumenitsa satama on näkyvissä / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Kiireessä ei ole mitään järkeä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Igoumenitsa satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Igoumenitsa satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Igoumenitsa tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Igoumenitsa läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Igoumenitsa on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika