Suositeltu reitti
Cadiz
Matkusta suoraan Puerto del Rosario lautta
Puerto del Rosario
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Cadiz
Matkusta lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta lennot, lautta Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Katso hinnat

Miten päästä Cadiz Puerto del Rosario lautalla ?

Etsitkö täydellistä Cadiz Puerto del Rosario lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Cadiz Puerto del Rosario on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Cadiz Puerto del Rosario voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Cadiz Puerto del Rosario -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Cadiz Puerto del Rosario -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Cadiz Puerto del Rosario sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Cadiz Puerto del Rosario lauttatietoa

Lähtösatama
Cadiz
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Puerto del Rosario
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
1140 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Cadiz Puerto del Rosario?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Cadiz Puerto del Rosario kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Puerto del Rosario. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Cadiz Puerto del Rosario on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Cadiz ja Puerto del Rosario välisen matkan jokaisella minuutilla, Cadiz satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Puerto del Rosario tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Cadiz ja Puerto del Rosario välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Cadiz Puerto del Rosario lauttamatka on päinvastainen! Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Puerto del Rosario stressittömästi ja täysin rentoutuneena.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Cadiz ja Puerto del Rosario välillä?

Jos haluat matkustaa Cadiz ja Puerto del Rosario välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Cadiz Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Cadiz-Puerto del Rosario -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Cadiz ja Puerto del Rosario välillä. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
Naviera Armas Cadiz Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Cadiz-Puerto del Rosario -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Cadiz ja Puerto del Rosario välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä

Mistä lähtevät lautat Cadiz? Mihin laivat saapuvat Puerto del Rosario?

Lähtösatama Cadiz

Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas lautat lähtevät Puerto del Rosario seuraavista Cadiz satamista:

Estacion Maritima Cádiz
Kartta

Saapumissatama Puerto del Rosario

Naviera Armas tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Puerto del Rosario seuraavista satamista:

Puerto del Rosario
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Cadiz-Puerto del Rosario liikennöi 2 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea ja Naviera Armas.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Cadiz ja Puerto del Rosario välisen matkan aikana matkustat 1140 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika