Suositeltu reitti
Cagliari
Matkusta suoraan Civitavecchia lautta
Civitavecchia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Cagliari
Matkusta lennot Olbia
Olbia
Matkusta lautta Civitavecchia
Civitavecchia
Katso hinnat
Cagliari
Matkusta lennot Rooma
Rooma
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Civitavecchia
Civitavecchia
Katso hinnat

Miten päästä Cagliari Civitavecchia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Cagliari Civitavecchia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Cagliari Civitavecchia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Cagliari Civitavecchia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Cagliari Civitavecchia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci tai Saremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Cagliari Civitavecchia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Cagliari Civitavecchia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Cagliari Civitavecchia lauttatietoa

Lähtösatama
Cagliari
Italia
Sardinia
Saapumissatama
Civitavecchia
Italia
Latium
Etäisyys
392 km
Lauttayhtiöt
Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar
Ylitysten tiheys
7 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
13 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Cagliari Civitavecchia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Cagliari Civitavecchia, lippujen hinnat vaihtelevat 43 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 202 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Cagliari - Civitavecchia, on 122 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Cagliari - Civitavecchia on 14 tuntia 43 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 15 tuntia saapua Civitavecchia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Civitavecchia 13 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Cagliari satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Cagliari - Civitavecchia-lauttaristeilylle.
122 €
Lauttojen hintaluokka Cagliari Civitavecchia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
43 € - 202 €
Keskimääräinen ylitysaika Cagliari - Civitavecchia
14 tuntia 43 min
Ensimmäisen Civitavecchia menevän lautan lähtöaika
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Civitavecchia
09:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Civitavecchia
11:00

Miksi ottaa lautta Cagliari Civitavecchia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Cagliari Civitavecchia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Civitavecchia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Cagliari Civitavecchia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Cagliari ja Civitavecchia välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Civitavecchia poistuaksesi laivalta.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Cagliari ja Civitavecchia välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines lauttaan Cagliari, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Civitavecchia. Kannattaa kuitenkin kysyä Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Cagliari ja Civitavecchia välillä?

Jos haluat matkustaa Cagliari ja Civitavecchia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tirrenia di Navigazione Cagliari Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Cagliari, Sardinia. Se on perustettu vuonna 1946, ja se tarjoaa laivayhteyksiä useisiin kohteisiin Italiassa ja Sardiniassa. Vivanodalla voit vertailla Cagliari-Civitavecchia -hintoja ja varata Tirrenia di Navigazionein lipun Cagliari ja Civitavecchia välillä. Tirrenia di Navigazione liikennöi Cagliari Civitavecchia 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 13 tuntia. Lisätietoja Tirrenia di Navigazioneistä
13 tuntia
7 ylitystä viikossa
Grimaldi Lines Cagliari Civitavecchia
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines on perustettu vuonna 1947 ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa. Vivanodalla voit vertailla Cagliari-Civitavecchia -hintoja ja varata Grimaldi Linesin lipun Cagliari ja Civitavecchia välillä. Lisätietoja Grimaldi Linesistä

Mistä lähtevät lautat Cagliari? Mihin laivat saapuvat Civitavecchia?

Lähtösatama Cagliari

Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines lautat lähtevät Civitavecchia seuraavista Cagliari satamista:

Cagliari
Kartta

Saapumissatama Civitavecchia

Grimaldi Lines tai Tirrenia di Navigazione alukset saapuvat Civitavecchia seuraavista satamista:

Civitavecchia
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Cagliari Civitavecchia.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Cagliari Civitavecchia, Cagliari ja Civitavecchia välisen 392 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 13 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Cagliari ja Civitavecchia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Tirrenia di Navigazione ja Grimaldi Lines). Tällä hetkellä Cagliari ja Civitavecchia välillä on 7 ylitystä viikossa.

Reitillä Cagliari-Civitavecchia liikennöi 2 lauttayhtiötä: Tirrenia di Navigazione ja Grimaldi Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Cagliari ja Civitavecchia välisen matkan aikana matkustat 392 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Cagliari Civitavecchia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 43 € - 202 €. Havaitsemamme keskihinta oli 122 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Cagliari klo 20:00 kohti Civitavecchia.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika