Matkustaminen lautalla Cherbourg Yhdistynyt Kuningaskunta

Matkustaminen lautalla Cherbourg Yhdistynyt Kuningaskunta on erinomainen valinta! Cherbourg Yhdistynyt Kuningaskunta -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Brittany Ferries tai Condor Ferries), jotka palvelevat Guernsey, Jersey, Poole, Portsmouth ja Cherbourg satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Cherbourg Yhdistynyt Kuningaskunta -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Brittany Ferries ja Condor Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 3 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Cherbourg-Yhdistynyt Kuningaskunta-laivamatkan suunnitteluun.

Lautta Cherbourg Yhdistynyt Kuningaskunta luvuilla

Maat
Ranska
Yhdistynyt Kuningaskunta
Ylitysten määrä
3 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
5
Lauttayhteyksien määrä
4
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Cherbourg Yhdistynyt Kuningaskunta lauttareitit

Etsitkö lauttaa Cherbourg - Yhdistynyt Kuningaskunta? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Cherbourg ja Yhdistynyt Kuningaskunta välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Condor Ferries tai Brittany Ferries lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Cherbourg, Portsmouth, Poole, Jersey tai Guernsey käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Cherbourg Yhdistynyt Kuningaskunta -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Brittany Ferries tai Condor Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 4 Cherbourg ja Yhdistynyt Kuningaskunta välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Cherbourg Yhdistynyt Kuningaskunta - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Cherbourg paikkaan Yhdistynyt Kuningaskunta

Yhdistynyt Kuningaskunta: Lauttamatka ja maan löytäminen

Palvelevat satamat
Yhdistyneessä kuningaskunnassa on useita suuria satamia, joita lauttayhtiöt palvelevat. Yhdistyneen kuningaskunnan tärkeimmät lauttasatamat ovat Portsmouth, Plymouth, Poole, Southampton, Dover, Newhaven, Harwich ja Liverpool. Näistä satamista on lauttaliikenne Euroopan eri kohteisiin, kuten Ranskaan, Espanjaan, Alankomaihin, Irlantiin ja moniin muihin kohteisiin.

Lauttayhtiöt
Britannian satamia liikennöi useita lauttayhtiöitä. Tunnetuimpia ovat Brittany Ferries, P&O Ferries, DFDS Seaways, Irish Ferries, Stena Line ja Corsica Linea. Kukin näistä yhtiöistä tarjoaa erilaisia hintoja ja aikatauluja, joten on tärkeää vertailla ennen lauttamatkan varaamista.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None