Matkustaminen lautalla Dover Ranska

Matkustaminen lautalla Dover Ranska on erinomainen valinta! Dover Ranska -lauttoja liikennöi 4 varustamoa (DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries tai Norfolk Line), jotka palvelevat Dunkerque, Calais ja Dover satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Dover Ranska -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries ja Norfolk Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 50 ylitystä päivässä vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Dover-Ranska-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 1 tuntia 30 min (Dover - Calais) 42 km:n matkalla ja pisin 2 tuntia (Dover - Dunkerque) 75 km:n matkalla.

Lautta Dover Ranska luvuilla

Maat
Yhdistynyt Kuningaskunta
Ranska
Ylitysten määrä
50 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
4
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Dover Ranska lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Dover Ranska. Vertaa DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries ja Norfolk Line tarjouksia ja varaa Dover Ranska -lauttalippu.

Kaikki Dover Ranska lauttareitit

Etsitkö lauttaa Dover - Ranska? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Dover ja Ranska välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Norfolk Line, P&O Ferries, Irish Ferries tai DFDS Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Dover, Calais tai Dunkerque käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Dover Ranska -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries tai Norfolk Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Dover ja Ranska välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Dover Ranska - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Dover paikkaan Ranska

Ranska: Lauttamatka ja maan löytäminen

Satamat ja kohteet
Ranskan ympärillä on monia kohteita, joihin pääsee lautalla. Suosituimpia satamia ovat Calais, Dunkerque, Dieppe, Le Havre, Cherbourg, Saint Malo, Roscoff, Brest, Nantes, Marseille, Toulon, Nizza, Ajaccio ja Bastia. Näistä satamista pääsee helposti Englantiin, Irlantiin, Korsikaan, Sardiniaan ja Algeriaan.

Palvelut aluksella
Ranskalaiset lautat tarjoavat laivalla monenlaisia palveluja, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, rentoutumisalueita ja paljon muuta. Useimmilla laivoilla on myös yksityishyttejä, joissa on mukavat sängyt ja omat kylpyhuoneet, mikä on kätevää yöpymismatkoilla.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None