Matkustaminen lautalla Fournoi Dodecanese

Matkustaminen lautalla Fournoi Dodecanese on erinomainen valinta! Fournoi Dodecanese -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways), jotka palvelevat Symi, Nisyros, Kastelorizo, Tilos, Rodos, Leipsoi ja Patmos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Fournoi Dodecanese -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 1 tuntia 20 min (Fournoi - Patmos) 30 km:n matkalla ja pisin 5 tuntia 10 min (Fournoi - Kos) 104 km:n matkalla.

Lautta Fournoi Dodecanese luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
3 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
11
Lauttayhteyksien määrä
10
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Fournoi Dodecanese lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Fournoi Dodecanese. Vertaa Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways tarjouksia ja varaa Fournoi Dodecanese -lauttalippu.

Kaikki Fournoi Dodecanese lauttareitit

Etsitkö lauttaa Fournoi - Dodecanese? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Fournoi ja Dodecanese välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Fournoi, Kos, Leros, Kalymnos, Patmos tai Leipsoi käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Fournoi Dodecanese -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 10 Fournoi ja Dodecanese välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Fournoi Dodecanese - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Fournoi paikkaan Dodecanese

Dodecanese: Saapuminen lautalla paikasta Fournoi ja alueen tutkiminen

Ensinnäkin on tärkeää tietää, että Dodekanesian saarilla liikennöi useita lauttayhtiöitä. Tunnetuimpia ovat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ja Anek Lines. Voit vertailla hintoja Vivanodassa ja varata ne sitten verkossa.

Dodekanesian tärkeimmät satamat ovat Rodos, Kos ja Kalymnos, joista on yhteydet monille alueen saarille. Joidenkin saarten välillä on myös suoria yhteyksiä, mikä voi olla kätevää, jos haluat tutustua useisiin saariin kerralla.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None