Suositeltu reitti
Huelva
Matkusta suoraan Arrecife lautta
Arrecife
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Huelva
Matkusta lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta lautta Arrecife
Arrecife
Katso hinnat

Miten päästä Huelva Arrecife lautalla ?

Etsitkö täydellistä Huelva Arrecife lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Huelva Arrecife on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Huelva Arrecife voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Huelva Arrecife -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Acciona Trasmediterránea, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Huelva Arrecife -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Huelva Arrecife sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Huelva Arrecife lauttatietoa

Lähtösatama
Huelva
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Arrecife
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
1108 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Huelva Arrecife: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Huelva Arrecife, lippujen hinnat vaihtelevat 158 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 548 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Huelva - Arrecife, on 359 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Huelva - Arrecife on 27 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 27 tuntia 30 min saapua Arrecife, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Arrecife 27 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Huelva satamasta klo 12:30.

Keskimääräinen hinta Huelva - Arrecife-lauttaristeilylle.
359 €
Lauttojen hintaluokka Huelva Arrecife (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
158 € - 548 €
Keskimääräinen ylitysaika Huelva - Arrecife
27 tuntia 30 min
Ensimmäisen Arrecife menevän lautan lähtöaika
12:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Arrecife
14:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Arrecife
15:00

Miksi ottaa lautta Huelva Arrecife?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Huelva Arrecife kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Arrecife. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Huelva Arrecife on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Naviera Armas tai Fred Olsen Express lautalla Huelva ja Arrecife välisen 1108 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Huelva-Arrecife risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Huelva ja Arrecife välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Huelva voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Naviera Armas tai Fred Olsen Express -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Arrecife täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Huelva ja Arrecife välillä?

Jos haluat matkustaa Huelva ja Arrecife välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Fred Olsen Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Huelva Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Huelva-Arrecife -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Huelva ja Arrecife välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä
Fred Olsen Express Huelva Arrecife
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Huelva-Arrecife -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Huelva ja Arrecife välillä. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä

Mistä lähtevät lautat Huelva? Mihin laivat saapuvat Arrecife?

Lähtösatama Huelva

Naviera Armas tai Fred Olsen Express lautat lähtevät Arrecife seuraavista Huelva satamista:

Palos de la Frontera
Kartta

Saapumissatama Arrecife

Fred Olsen Express tai Naviera Armas alukset saapuvat Arrecife seuraavista satamista:

Arrecife
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Huelva-Arrecife liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Fred Olsen Express.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea.

Huelva ja Arrecife välisen matkan aikana matkustat 1108 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Huelva Arrecife, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 158 € - 548 €. Havaitsemamme keskihinta oli 359 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Huelva klo 12:30 kohti Arrecife.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika