Suositeltu reitti
Huelva
Matkusta suoraan Las Palmas De Gran Canaria lautta
Las Palmas De Gran Canaria
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Huelva
Matkusta lautta Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Matkusta lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Katso hinnat
Huelva
Matkusta kimppakyytiä, juna, bussi Sevilla
Sevilla
Matkusta lennot Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Katso hinnat

Miten päästä Huelva Las Palmas De Gran Canaria lautalla ?

Etsitkö täydellistä Huelva Las Palmas De Gran Canaria lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Huelva Las Palmas De Gran Canaria on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Huelva Las Palmas De Gran Canaria voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Huelva Las Palmas De Gran Canaria -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Acciona Trasmediterránea, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Huelva Las Palmas De Gran Canaria -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Fred Olsen Express tai Naviera Armas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Huelva Las Palmas De Gran Canaria sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Huelva Las Palmas De Gran Canaria lauttatietoa

Lähtösatama
Huelva
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Las Palmas De Gran Canaria
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
1284 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
36 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Huelva Las Palmas De Gran Canaria: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Huelva Las Palmas De Gran Canaria, lippujen hinnat vaihtelevat 117 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 527 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Huelva - Las Palmas De Gran Canaria, on 305 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Huelva - Las Palmas De Gran Canaria on 20 tuntia 29 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 33 tuntia saapua Las Palmas De Gran Canaria, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Las Palmas De Gran Canaria 8 tuntia 31 min. Ensimmäinen lautta lähtee Huelva satamasta klo 02:00. Viimeinen laiva Las Palmas De Gran Canaria lähtee Huelva satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Huelva - Las Palmas De Gran Canaria-lauttaristeilylle.
305 €
Lauttojen hintaluokka Huelva Las Palmas De Gran Canaria (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
117 € - 527 €
Keskimääräinen ylitysaika Huelva - Las Palmas De Gran Canaria
20 tuntia 29 min
Ensimmäisen Las Palmas De Gran Canaria menevän lautan lähtöaika
02:00
Viimeisen lautan lähtöaika Las Palmas De Gran Canaria
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Las Palmas De Gran Canaria
04:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Las Palmas De Gran Canaria
20:30

Miksi ottaa lautta Huelva Las Palmas De Gran Canaria?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Huelva Las Palmas De Gran Canaria kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Las Palmas De Gran Canaria. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Huelva Las Palmas De Gran Canaria on ihanteellinen tapa matkustaa.

ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Huelva Fred Olsen Express tai Naviera Armas lautalla, joka kulkee 1284 km matkan Las Palmas De Gran Canaria alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Huelva-Las Palmas De Gran Canaria risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Fred Olsen Express tai Naviera Armas laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välisen matkan jokaisella minuutilla, Huelva satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Las Palmas De Gran Canaria tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Fred Olsen Express tai Naviera Armas henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välillä?

Jos haluat matkustaa Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Fred Olsen Express tai Naviera Armas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Fred Olsen Express Huelva Las Palmas De Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Huelva-Las Palmas De Gran Canaria -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välillä. Fred Olsen Express liikennöi Huelva Las Palmas De Gran Canaria 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 36 tuntia. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
36 tuntia
3 ylitystä viikossa
Naviera Armas Huelva Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Huelva-Las Palmas De Gran Canaria -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä

Mistä lähtevät lautat Huelva? Mihin laivat saapuvat Las Palmas De Gran Canaria?

Lähtösatama Huelva

Fred Olsen Express tai Naviera Armas lautat lähtevät Las Palmas De Gran Canaria seuraavista Huelva satamista:

Palos de la Frontera
Kartta

Saapumissatama Las Palmas De Gran Canaria

Naviera Armas tai Fred Olsen Express alukset saapuvat Las Palmas De Gran Canaria seuraavista satamista:

la Luz
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Huelva Las Palmas De Gran Canaria, Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välisen 1284 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 36 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Fred Olsen Express ja Naviera Armas). Tällä hetkellä Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Huelva-Las Palmas De Gran Canaria liikennöi 2 lauttayhtiötä: Fred Olsen Express ja Naviera Armas.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea.

Huelva ja Las Palmas De Gran Canaria välisen matkan aikana matkustat 1284 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Huelva Las Palmas De Gran Canaria, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 117 € - 527 €. Havaitsemamme keskihinta oli 305 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Huelva klo 02:00 kohti Las Palmas De Gran Canaria.

Viimeinen lautta Las Palmas De Gran Canaria lähtee Huelva yleensä klo 23:59.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika