Suositeltu reitti
Huelva
Matkusta suoraan Santa Cruz de Tenerife lautta
Santa Cruz de Tenerife
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Huelva
Matkusta lautta Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Matkusta lautta Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Katso hinnat

Miten päästä Huelva Santa Cruz de Tenerife lautalla ?

Etsitkö täydellistä Huelva Santa Cruz de Tenerife lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Huelva Santa Cruz de Tenerife on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Huelva Santa Cruz de Tenerife voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Huelva Santa Cruz de Tenerife -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Acciona Trasmediterránea, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Huelva Santa Cruz de Tenerife -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Huelva Santa Cruz de Tenerife sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Huelva Santa Cruz de Tenerife lauttatietoa

Lähtösatama
Huelva
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Santa Cruz de Tenerife
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
1306 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
36 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Huelva Santa Cruz de Tenerife: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Huelva Santa Cruz de Tenerife, lippujen hinnat vaihtelevat 117 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 531 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Huelva - Santa Cruz de Tenerife, on 308 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Huelva - Santa Cruz de Tenerife on 20 tuntia 14 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 40 tuntia saapua Santa Cruz de Tenerife, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Cruz de Tenerife 14 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Huelva satamasta klo 02:00. Viimeinen laiva Santa Cruz de Tenerife lähtee Huelva satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Huelva - Santa Cruz de Tenerife-lauttaristeilylle.
308 €
Lauttojen hintaluokka Huelva Santa Cruz de Tenerife (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
117 € - 531 €
Keskimääräinen ylitysaika Huelva - Santa Cruz de Tenerife
20 tuntia 14 min
Ensimmäisen Santa Cruz de Tenerife menevän lautan lähtöaika
02:00
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Cruz de Tenerife
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de Tenerife
01:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz de Tenerife
23:59

Miksi ottaa lautta Huelva Santa Cruz de Tenerife?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Huelva Santa Cruz de Tenerife kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Santa Cruz de Tenerife. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Huelva Santa Cruz de Tenerife on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Naviera Armas tai Fred Olsen Express laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Huelva voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Naviera Armas tai Fred Olsen Express -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Santa Cruz de Tenerife täynnä energiaa.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Santa Cruz de Tenerife poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välillä?

Jos haluat matkustaa Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas tai Fred Olsen Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Huelva Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Huelva-Santa Cruz de Tenerife -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä
Fred Olsen Express Huelva Santa Cruz de Tenerife
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Huelva-Santa Cruz de Tenerife -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välillä. Fred Olsen Express liikennöi Huelva Santa Cruz de Tenerife 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 36 tuntia. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
36 tuntia
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Huelva? Mihin laivat saapuvat Santa Cruz de Tenerife?

Lähtösatama Huelva

Naviera Armas tai Fred Olsen Express lautat lähtevät Santa Cruz de Tenerife seuraavista Huelva satamista:

Palos de la Frontera
Kartta

Saapumissatama Santa Cruz de Tenerife

Fred Olsen Express tai Naviera Armas alukset saapuvat Santa Cruz de Tenerife seuraavista satamista:

Santa Cruz de Tenerife
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Huelva Santa Cruz de Tenerife, Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välisen 1306 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 36 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas ja Fred Olsen Express). Tällä hetkellä Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Huelva-Santa Cruz de Tenerife liikennöi 2 lauttayhtiötä: Naviera Armas ja Fred Olsen Express.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea.

Huelva ja Santa Cruz de Tenerife välisen matkan aikana matkustat 1306 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Huelva Santa Cruz de Tenerife, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 117 € - 531 €. Havaitsemamme keskihinta oli 308 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Huelva klo 02:00 kohti Santa Cruz de Tenerife.

Viimeinen lautta Santa Cruz de Tenerife lähtee Huelva yleensä klo 23:59.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika