Suositeltu reitti
Ibiza
Matkusta suoraan Palma (Mallorca) lautta, lennot
Palma (Mallorca)
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ibiza
Matkusta lautta Formentera
Formentera
Matkusta lautta Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Katso hinnat

Miten päästä Ibiza Palma (Mallorca) lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ibiza Palma (Mallorca) lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ibiza Palma (Mallorca) on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ibiza Palma (Mallorca) voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ibiza Palma (Mallorca) -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus tai Acciona Trasmediterránea, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ibiza Palma (Mallorca) -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ibiza Palma (Mallorca) sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ibiza Palma (Mallorca) lauttatietoa

Lähtösatama
Ibiza
Espanja
Baleaarit
Saapumissatama
Palma (Mallorca)
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
128 km
Lauttayhtiöt
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ibiza Palma (Mallorca): Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ibiza Palma (Mallorca), lippujen hinnat vaihtelevat 54 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 311 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ibiza - Palma (Mallorca), on 127 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ibiza - Palma (Mallorca) on 3 tuntia 11 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia saapua Palma (Mallorca), kun taas nopeimmat lautat saapuvat Palma (Mallorca) 2 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Ibiza satamasta klo 02:45. Viimeinen laiva Palma (Mallorca) lähtee Ibiza satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Ibiza - Palma (Mallorca)-lauttaristeilylle.
127 €
Lauttojen hintaluokka Ibiza Palma (Mallorca) (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
54 € - 311 €
Keskimääräinen ylitysaika Ibiza - Palma (Mallorca)
3 tuntia 11 min
Ensimmäisen Palma (Mallorca) menevän lautan lähtöaika
02:45
Viimeisen lautan lähtöaika Palma (Mallorca)
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Palma (Mallorca)
06:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Palma (Mallorca)
22:15

Miksi ottaa lautta Ibiza Palma (Mallorca)?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ibiza Palma (Mallorca) kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Palma (Mallorca). Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ibiza Palma (Mallorca) on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed lauttaan Ibiza, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Palma (Mallorca). Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Ibiza voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Palma (Mallorca) täynnä energiaa.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed lautalla Ibiza ja Palma (Mallorca) välisen 128 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ibiza-Palma (Mallorca) risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ibiza ja Palma (Mallorca) välillä?

Jos haluat matkustaa Ibiza ja Palma (Mallorca) välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Ibiza Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Ibiza-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Ibiza ja Palma (Mallorca) välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Ibiza Palma (Mallorca) 8 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
2 tuntia 20 min
8 ylitystä viikossa
Grandi Navi Veloci Ibiza Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Ibiza-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Ibiza ja Palma (Mallorca) välillä. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä
Baleària Ibiza Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Ibiza-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Baleàriain lipun Ibiza ja Palma (Mallorca) välillä. Baleària liikennöi Ibiza Palma (Mallorca) 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Baleàriaistä
2 tuntia
3 ylitystä päivässä
Trasmed Ibiza Palma (Mallorca)
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ibiza ja Palma (Mallorca) satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ibiza-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Trasmedin lipun Ibiza ja Palma (Mallorca) välillä. Lisätietoja Trasmedistä

Mistä lähtevät lautat Ibiza? Mihin laivat saapuvat Palma (Mallorca)?

Lähtösatama Ibiza

Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed lautat lähtevät Palma (Mallorca) seuraavista Ibiza satamista:

Ibiza Eivissa
Kartta

Saapumissatama Palma (Mallorca)

Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Palma (Mallorca) seuraavista satamista:

Palma de Mallorca
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Ibiza Palma (Mallorca).
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ibiza Palma (Mallorca), Ibiza ja Palma (Mallorca) välisen 128 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ibiza ja Palma (Mallorca) välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ja Trasmed). Tällä hetkellä Ibiza ja Palma (Mallorca) välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Ibiza-Palma (Mallorca) liikennöi 4 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ja Trasmed.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Vertaa ennen varausta Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ibiza Palma (Mallorca) -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ibiza ja Palma (Mallorca) välisen matkan aikana matkustat 128 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ibiza Palma (Mallorca), hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 54 € - 311 €. Havaitsemamme keskihinta oli 127 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ibiza klo 02:45 kohti Palma (Mallorca).

Viimeinen lautta Palma (Mallorca) lähtee Ibiza yleensä klo 20:00.

Koe Ibiza ja Palma (Mallorca) välinen lauttamatka

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Ibiza Palma (Mallorca) suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus tai Acciona Trasmediterránea laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Ibiza ja laivasta poistumisesta Palma (Mallorca). Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Ibiza ja Palma (Mallorca).

Laivaan nousu Ibiza

Ennen kuin lähdet Ibiza Palma (Mallorca) -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Ibiza satamaan / Sinun tulee saapua Ibiza lauttaterminaaliin Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Ibiza ja Palma (Mallorca) väliselle reitille. / Ibiza esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Acciona Trasmediterránea:n lipunmyyntitiskillä Ibiza lauttaterminaalissa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Palma (Mallorca) menevään lauttaan nouseminen / Varo Ibiza lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Ibiza ja Palma (Mallorca) välinen risteily: laivalla...

Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària tai Trasmed laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Palma (Mallorca), laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Palma (Mallorca):

  • Lautta saapuu Palma (Mallorca) satamaan. / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Palma (Mallorca) satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Ibiza Palma (Mallorca) mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Palma (Mallorca).
  • Laivalta poistuminen ja Palma (Mallorca) tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Palma (Mallorca). Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Palma (Mallorca) odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika