Matkustaminen lautalla Ios Attica

Matkustaminen lautalla Ios Attica on erinomainen valinta! Ios Attica -lauttoja liikennöi 9 varustamoa (Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Zante Ferries), jotka palvelevat Lavrio, Rafina, Ateena ja Ios satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Ios Attica -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ja Zante Ferries tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 4 tuntia 20 min (Ios - Ateena) 196 km:n matkalla ja pisin 11 tuntia 55 min (Ios - Lavrio) 155 km:n matkalla.

Lautta Ios Attica luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
5 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
9
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Ios Attica lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Ios Attica. Vertaa Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ja Zante Ferries tarjouksia ja varaa Ios Attica -lauttalippu.

Kaikki Ios Attica lauttareitit

Etsitkö lauttaa Ios - Attica? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Ios ja Attica välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Golden Star Ferries, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, LANE Sea Line tai Hellenic Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Ios, Ateena, Rafina tai Lavrio käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Ios Attica -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Zante Ferries. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Ios ja Attica välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Ios Attica - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Ios paikkaan Attica

Attica: Saapuminen lautalla paikasta Ios ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Ateenasta, Kreikan vilkkaasta pääkaupungista. Täällä et voi jättää väliin ikonista Akropolista, jonka muinaiset temppelit, kuten Parthenon ja Erechtheion, tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. Kävele Ateenan historiallisen kaupunginosan Plakan viehättävillä kujilla ja löydä viehättäviä putiikkeja, perinteisiä ravintoloita ja piilotettuja aarteita. Älä unohda vierailla Akropolis-museossa oppiaksesi lisää tämän antiikin kaupungin kiehtovasta historiasta.

Kun olet valmis lähtemään pois Ateenan hälinästä, lähde lautalla Pireuksesta Salamisin saarelle, joka sijaitsee vain 20 minuutin päässä rannikolta. Täällä voit tutustua muinaisen kreikkalaisen Salamisin kaupungin raunioihin, joka on kuuluisa historiallisesta taistelustaan persialaisia vastaan. Voit myös hyödyntää Salamisin viehättäviä rantoja rentoutuaksesi ja uidaksesi Egeanmeren kristallinkirkkaissa vesissä.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None