Suositeltu reitti
Ios
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ios
Matkusta lautta Sifnos
Sifnos
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Katso hinnat
Ios
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Ios Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ios Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ios Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ios Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ios Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries tai Golden Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ios Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ios Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ios Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Ios
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
108 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ios Kythnos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ios Kythnos, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 98 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ios - Kythnos, on 58 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ios - Kythnos on 8 tuntia 8 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 8 tuntia 15 min saapua Kythnos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Kythnos 8 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Ios satamasta klo 08:35. Viimeinen laiva Kythnos lähtee Ios satamasta klo 09:05.

Keskimääräinen hinta Ios - Kythnos-lauttaristeilylle.
58 €
Lauttojen hintaluokka Ios Kythnos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 98 €
Keskimääräinen ylitysaika Ios - Kythnos
8 tuntia 8 min
Ensimmäisen Kythnos menevän lautan lähtöaika
08:35
Viimeisen lautan lähtöaika Kythnos
09:05
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythnos
16:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Kythnos
17:05

Miksi ottaa lautta Ios Kythnos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ios Kythnos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythnos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ios Kythnos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Ios Kythnos on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Ios-Kythnos-risteilyllä Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets lautalla sinulla on Ios-Kythnos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Ios ja Kythnos välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Ios, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Ios ja Kythnos välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Huolehtiva henkilökunta
Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Ios, siihen asti, kun se lähtee Kythnos. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ios ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Ios ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Ios Kythnos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Ios-Kythnos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Ios ja Kythnos välillä. Sea Jets liikennöi Ios Kythnos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia 20 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
9 tuntia 20 min
1 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Ios Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Ios-Kythnos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Ios ja Kythnos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Zante Ferries Ios Kythnos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Ios-Kythnos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Ios ja Kythnos välillä. Zante Ferries liikennöi Ios Kythnos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 50 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
5 tuntia 50 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Ios? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Ios

Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries lautat lähtevät Kythnos seuraavista Ios satamista:

Ios
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ios Kythnos, Ios ja Kythnos välisen 108 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ios ja Kythnos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Sea Jets, Hellenic Seaways ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Ios ja Kythnos välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Ios-Kythnos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Sea Jets, Hellenic Seaways ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ios Kythnos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ios ja Kythnos välisen matkan aikana matkustat 108 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ios Kythnos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 18 € - 98 €. Havaitsemamme keskihinta oli 58 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ios klo 08:35 kohti Kythnos.

Viimeinen lautta Kythnos lähtee Ios yleensä klo 09:05.

Kokemuksesi Ios Kythnos -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Ios ja Kythnos välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Ios tapahtuvasta laivaan noususta Kythnos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries ja Golden Star Ferries merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Ios ja Kythnos.

Valmiina laivaan nousuun Ios

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Ios Kythnos -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Ios satamassa / Sinun kannattaa saapua Ios satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Ios ja Kythnos väliselle reitille. / Mene Ios lauttaterminaalin Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Kythnos menevään lauttaan nouseminen / Varo Ios lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Ios ja Kythnos välisellä lautalla

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Kythnos

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Kythnos:

  • Lähestyminen Kythnos satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Kythnos satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Ios Kythnos mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kythnos.
  • Kythnos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Kythnos. Vihdoin ja viimein oleskelusi Kythnos alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika