Suositeltu reitti
Sikinos
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Sikinos
Matkusta lautta Folegandros
Folegandros
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Katso hinnat
Sikinos
Matkusta lautta Kimolos
Kimolos
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Sikinos Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Sikinos Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Sikinos Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Sikinos Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Sikinos Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines tai LANE Sea Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Sikinos Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Zante Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Sikinos Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Sikinos Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Sikinos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
101 km
Lauttayhtiöt
Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Sikinos Kythnos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Sikinos Kythnos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythnos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Sikinos Kythnos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Sikinos Kythnos on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Sikinos-Kythnos-risteilyllä Sea Jets tai Zante Ferries lautalla sinulla on Sikinos-Kythnos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Zante Ferries tai Sea Jets henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Sikinos, siihen asti, kun se lähtee Kythnos. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Sikinos ja Kythnos välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Zante Ferries tai Sea Jets laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Sikinos ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Sikinos ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Zante Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Zante Ferries Sikinos Kythnos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Sikinos-Kythnos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Sikinos ja Kythnos välillä. Zante Ferries liikennöi Sikinos Kythnos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 10 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
5 tuntia 10 min
1 ylitystä viikossa
Sea Jets Sikinos Kythnos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Sikinos-Kythnos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Sikinos ja Kythnos välillä. Sea Jets liikennöi Sikinos Kythnos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 8 tuntia 30 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
8 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Sikinos? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Sikinos

Zante Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Kythnos seuraavista Sikinos satamista:

Sikinos
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Sea Jets tai Zante Ferries alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Sikinos Kythnos, Sikinos ja Kythnos välisen 101 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Sikinos ja Kythnos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Zante Ferries ja Sea Jets). Tällä hetkellä Sikinos ja Kythnos välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Sikinos-Kythnos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Zante Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Zante Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line.

Sikinos ja Kythnos välisen matkan aikana matkustat 101 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika