Suositeltu reitti
Kalamata
Matkusta suoraan Kythira lautta
Kythira
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Kalamata
Matkusta lautta Kissamos
Kissamos
Matkusta lautta Kythira
Kythira
Katso hinnat

Miten päästä Kalamata Kythira lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kalamata Kythira lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kalamata Kythira on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kalamata Kythira voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kalamata Kythira -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Lane Sea Lines, LANE Sea Line tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kalamata Kythira -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla LANE Sea Line tai Lane Sea Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kalamata Kythira sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kalamata Kythira lauttatietoa

Lähtösatama
Kalamata
Kreikka
Peloponnesoksen
Saapumissatama
Kythira
Kreikka
Attica
Etäisyys
126 km
Lauttayhtiöt
Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Kalamata Kythira?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kalamata Kythira kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythira. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kalamata Kythira on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Päinvastoin, Kalamata Kythira laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on LANE Sea Line tai Lane Sea Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Kythira stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Huolehtiva henkilökunta
Kalamata ja Kythira välisen matkan jokaisella minuutilla, Kalamata satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Kythira tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä LANE Sea Line tai Lane Sea Lines henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Kalamata Kythira perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Kalamata, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Kalamata ja Kythira välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kalamata ja Kythira välillä?

Jos haluat matkustaa Kalamata ja Kythira välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten LANE Sea Line tai Lane Sea Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

LANE Sea Line Kalamata Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line perustettiin vuonna 1985, ja sen toimipaikka on Barissa, Italiassa. Yhtiö palvelee Adrianmeren satamia Italiassa ja Kreikassa. Vivanodalla voit vertailla Kalamata-Kythira -hintoja ja varata LANE Sea Linein lipun Kalamata ja Kythira välillä. Lisätietoja LANE Sea Lineistä
Lane Sea Lines Kalamata Kythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Kalamata ja Kythira satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Kalamata-Kythira -hintoja ja varata Lane Sea Linesin lipun Kalamata ja Kythira välillä. Lisätietoja Lane Sea Linesistä

Mistä lähtevät lautat Kalamata? Mihin laivat saapuvat Kythira?

Lähtösatama Kalamata

LANE Sea Line tai Lane Sea Lines lautat lähtevät Kythira seuraavista Kalamata satamista:

Kalamata
Kartta
Kalamata
Kartta

Saapumissatama Kythira

Lane Sea Lines tai LANE Sea Line alukset saapuvat Kythira seuraavista satamista:

Kythira
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Kalamata Kythira.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Kalamata-Kythira liikennöi 2 lauttayhtiötä: LANE Sea Line ja Lane Sea Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

Kalamata ja Kythira välisen matkan aikana matkustat 126 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika