Matkustaminen lautalla Kalymnos Turkki

Matkustaminen lautalla Kalymnos Turkki on erinomainen valinta! Kalymnos Turkki -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Bodrum Express Lines), jotka palvelevat Turgutreis ja Kalymnos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Kalymnos Turkki -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Bodrum Express Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Kalymnos Turkki luvuilla

Maat
Kreikka
Turkki
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Kalymnos Turkki lauttareitit

Etsitkö lauttaa Kalymnos - Turkki? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Kalymnos ja Turkki välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Bodrum Express Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Kalymnos tai Turgutreis käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Kalymnos Turkki -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Bodrum Express Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Kalymnos ja Turkki välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Kalymnos Turkki - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Kalymnos paikkaan Turkki

Turkki: Lauttamatka ja maan löytäminen

Istanbul on jokaisen Turkin-matkan ehdoton vierailukohde. Kaupunki sijaitsee kahden mantereen, Euroopan ja Aasian, välissä, ja se on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, kuten Sininen moskeija, Topkapin palatsi, Suuri basaari ja Hagia Sophia -museo. Istanbulissa liikkumiseen raitiovaunut, metro ja bussit ovat edullisia ja käytännöllisiä vaihtoehtoja.

Kappadokia on toinen suosittu kohde Turkissa, joka tunnetaan upeista kalliomuodostelmistaan, kalliokirkoistaan ja viehättävistä laaksoistaan. Yksi alueen suosituimmista aktiviteeteista on kuumailmapallomatkat, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia näkymiä Kappadokian ainutlaatuisiin maisemiin. Kuljetusvaihtoehtoja Kappadokiaan ovat kotimaanlennot, bussit tai autonvuokraus.

Antalya on suosittu merenrantakaupunki Turkin etelärannikolla, jossa on kauniita rantoja, historiallisia nähtävyyksiä, kuten Aspendoksen muinainen teatteri, ja Kaleicin viehättävä vanhakaupunki. Kaupunki on myös lähtökohta ympäröivään alueeseen tutustumiselle, johon kuuluvat Dudenin vesiputoukset ja Taurusvuoristo. Voit liikkua kaupungissa kävellen tai paikallisbussilla.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None