Suositeltu reitti
Kimolos
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Kimolos
Matkusta lautta Tinos
Tinos
Matkusta lautta Syros
Syros
Katso hinnat
Kimolos
Matkusta lautta Milos
Milos
Matkusta lautta Syros
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Kimolos Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kimolos Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kimolos Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kimolos Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kimolos Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kimolos Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kimolos Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kimolos Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Kimolos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
102 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kimolos Syros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kimolos Syros, lippujen hinnat vaihtelevat 13 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 74 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kimolos - Syros, on 33 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kimolos - Syros on 4 tuntia 34 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 55 min saapua Syros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Syros 2 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kimolos satamasta klo 11:35. Viimeinen laiva Syros lähtee Kimolos satamasta klo 15:35.

Keskimääräinen hinta Kimolos - Syros-lauttaristeilylle.
33 €
Lauttojen hintaluokka Kimolos Syros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
13 € - 74 €
Keskimääräinen ylitysaika Kimolos - Syros
4 tuntia 34 min
Ensimmäisen Syros menevän lautan lähtöaika
11:35
Viimeisen lautan lähtöaika Syros
15:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
14:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
21:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kimolos ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Kimolos ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Kimolos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kimolos-Syros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kimolos ja Syros välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kimolos Syros 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
4 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kimolos? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Kimolos

Hellenic Seaways lautat lähtevät Syros seuraavista Kimolos satamista:

Kimolos
Kartta

Saapumissatama Syros

Hellenic Seaways alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kimolos Syros, Kimolos ja Syros välisen 102 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kimolos ja Syros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Kimolos ja Syros välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Kimolos-Syros liikennöi 1 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries.

Jos haluat matkustaa laivalla Kimolos Syros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 13 € - 74 €. Havaitsemamme keskihinta oli 33 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kimolos klo 11:35 kohti Syros.

Viimeinen lautta Syros lähtee Kimolos yleensä klo 15:35.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika