Suositeltu reitti
Kos
Matkusta suoraan Fournoi lautta
Fournoi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Kos
Matkusta lennot, lautta Leros
Leros
Matkusta lautta Fournoi
Fournoi
Katso hinnat

Miten päästä Kos Fournoi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Kos Fournoi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Kos Fournoi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Kos Fournoi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Kos Fournoi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Kos Fournoi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Kos Fournoi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Kos Fournoi lauttatietoa

Lähtösatama
Kos
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Fournoi
Kreikka
Etäisyys
104 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Kos Fournoi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Kos Fournoi, lippujen hinnat vaihtelevat 31 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 220 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Kos - Fournoi, on 115 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Kos - Fournoi on 4 tuntia 4 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 55 min saapua Fournoi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Fournoi 3 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Kos satamasta klo 12:50. Viimeinen laiva Fournoi lähtee Kos satamasta klo 21:35.

Keskimääräinen hinta Kos - Fournoi-lauttaristeilylle.
115 €
Lauttojen hintaluokka Kos Fournoi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
31 € - 220 €
Keskimääräinen ylitysaika Kos - Fournoi
4 tuntia 4 min
Ensimmäisen Fournoi menevän lautan lähtöaika
12:50
Viimeisen lautan lähtöaika Fournoi
21:35
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Fournoi
02:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Fournoi
16:40

Miksi ottaa lautta Kos Fournoi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Kos Fournoi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Fournoi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Kos Fournoi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Kos Fournoi. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Kos-Fournoi-reitillä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautalla Kos ja Fournoi välisen 104 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Kos-Fournoi risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Kos ja Fournoi välisen matkan aikana voit käydä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Fournoi täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Kos ja Fournoi välillä?

Jos haluat matkustaa Kos ja Fournoi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Kos Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Kos-Fournoi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Kos ja Fournoi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Kos Fournoi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 3 tuntia 50 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
3 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Kos Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Kos-Fournoi -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Kos ja Fournoi välillä. Hellenic Seaways liikennöi Kos Fournoi 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 10 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
5 tuntia 10 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Kos? Mihin laivat saapuvat Fournoi?

Lähtösatama Kos

Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Fournoi seuraavista Kos satamista:

Kos
Kartta
Kos
Kartta

Saapumissatama Fournoi

Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Fournoi seuraavista satamista:

Fournoi
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Kos Fournoi.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Kos Fournoi, Kos ja Fournoi välisen 104 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 3 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Kos ja Fournoi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Kos ja Fournoi välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Kos-Fournoi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Kos ja Fournoi välisen matkan aikana matkustat 104 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Kos Fournoi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 31 € - 220 €. Havaitsemamme keskihinta oli 115 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Kos klo 12:50 kohti Fournoi.

Viimeinen lautta Fournoi lähtee Kos yleensä klo 21:35.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika