Suositeltu reitti
Lemnos
Matkusta suoraan Mesta (Chios) lautta
Mesta (Chios)
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Lemnos
Matkusta lautta Agios Efstratios
Agios Efstratios
Matkusta lautta Mesta (Chios)
Mesta (Chios)
Katso hinnat

Miten päästä Lemnos Mesta (Chios) lautalla ?

Etsitkö täydellistä Lemnos Mesta (Chios) lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Lemnos Mesta (Chios) on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Lemnos Mesta (Chios) voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Lemnos Mesta (Chios) -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets tai Aegean Sea Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Lemnos Mesta (Chios) -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Lemnos Mesta (Chios) sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Lemnos Mesta (Chios) lauttatietoa

Lähtösatama
Lemnos
Kreikka
Saapumissatama
Mesta (Chios)
Kreikka
Etäisyys
193 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Lemnos Mesta (Chios)?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Lemnos Mesta (Chios) kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Mesta (Chios). Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Lemnos Mesta (Chios) on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Lemnos ja Mesta (Chios) välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Sea Jets tai Hellenic Seaways laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Lemnos ja Mesta (Chios) välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Sea Jets tai Hellenic Seaways henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Lemnos, siihen asti, kun se lähtee Mesta (Chios). He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Lemnos ja Mesta (Chios) välillä?

Jos haluat matkustaa Lemnos ja Mesta (Chios) välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Lemnos Mesta (Chios)
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Lemnos-Mesta (Chios) -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Lemnos ja Mesta (Chios) välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
Hellenic Seaways Lemnos Mesta (Chios)
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Lemnos-Mesta (Chios) -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Lemnos ja Mesta (Chios) välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Lemnos? Mihin laivat saapuvat Mesta (Chios)?

Lähtösatama Lemnos

Sea Jets tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Mesta (Chios) seuraavista Lemnos satamista:

Limnos (Myrina)
Kartta

Saapumissatama Mesta (Chios)

Hellenic Seaways tai Sea Jets alukset saapuvat Mesta (Chios) seuraavista satamista:

Mesta (Chios)
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Lemnos Mesta (Chios).
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Lemnos-Mesta (Chios) liikennöi 2 lauttayhtiötä: Sea Jets ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Lemnos ja Mesta (Chios) välisen matkan aikana matkustat 193 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika