Suositeltu reitti
Mahon
Matkusta suoraan Alcudia lautta
Alcudia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Mahon
Matkusta lautta Barcelona
Barcelona
Matkusta lautta Alcudia
Alcudia
Katso hinnat

Miten päästä Mahon Alcudia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mahon Alcudia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mahon Alcudia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mahon Alcudia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mahon Alcudia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed tai Grandi Navi Veloci, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mahon Alcudia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mahon Alcudia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mahon Alcudia lauttatietoa

Lähtösatama
Mahon
Espanja
Baleaarit
Saapumissatama
Alcudia
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
100 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Mahon Alcudia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Mahon Alcudia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alcudia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Mahon Alcudia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Mahon ja Alcudia välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Mahon Alcudia. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Mahon-Alcudia-reitillä Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Mahon ja Alcudia välisen matkan aikana voit käydä Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Alcudia täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mahon ja Alcudia välillä?

Jos haluat matkustaa Mahon ja Alcudia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Mahon Alcudia
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Mahon-Alcudia -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Mahon ja Alcudia välillä. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
Baleària Mahon Alcudia
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Mahon-Alcudia -hintoja ja varata Baleàriain lipun Mahon ja Alcudia välillä. Lisätietoja Baleàriaistä
Trasmed Mahon Alcudia
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Mahon ja Alcudia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Mahon-Alcudia -hintoja ja varata Trasmedin lipun Mahon ja Alcudia välillä. Lisätietoja Trasmedistä

Mistä lähtevät lautat Mahon? Mihin laivat saapuvat Alcudia?

Lähtösatama Mahon

Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed lautat lähtevät Alcudia seuraavista Mahon satamista:

Mahon
Kartta

Saapumissatama Alcudia

Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Alcudia seuraavista satamista:

La Alcudia
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Mahon Alcudia.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Mahon-Alcudia liikennöi 3 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea, Baleària ja Trasmed.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Mahon Alcudia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Mahon ja Alcudia välisen matkan aikana matkustat 100 km.

Millainen on Mahon ja Alcudia välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Mahon ja Alcudia välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed tai Grandi Navi Veloci laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Mahon ja laivasta poistumisesta Alcudia. Löydät myös käytännön tietoa Mahon ja Alcudia.

Laivaan nousu Mahon

Ennen kuin Mahon Alcudia -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Mahon satamaan / Mahon lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Mahon ja Alcudia väliselle reitille. / Mene Mahon lauttaterminaalin Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Alcudia menevään lauttaan nouseminen / Mahon lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Mahon ja Alcudia välisellä lautalla

Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Alcudia, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Alcudia tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Alcudia satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Alcudia ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Mahon Alcudia mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Alcudia.
  • Laivalta poistuminen ja Alcudia tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Alcudia läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Alcudia alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika