Suositeltu reitti
Barcelona
Matkusta suoraan Alcudia lautta
Alcudia
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Barcelona
Matkusta lautta Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Matkusta lautta Alcudia
Alcudia
Katso hinnat

Miten päästä Barcelona Alcudia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Barcelona Alcudia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Barcelona Alcudia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Barcelona Alcudia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Barcelona Alcudia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar tai Corsica Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Barcelona Alcudia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Barcelona Alcudia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Barcelona Alcudia lauttatietoa

Lähtösatama
Barcelona
Espanja
Katalonia
Saapumissatama
Alcudia
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
189 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Barcelona Alcudia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Barcelona Alcudia, lippujen hinnat vaihtelevat 26 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 360 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Barcelona - Alcudia, on 105 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Barcelona - Alcudia on 5 tuntia 44 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 7 tuntia saapua Alcudia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Alcudia 5 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Barcelona satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Alcudia lähtee Barcelona satamasta klo 22:31.

Keskimääräinen hinta Barcelona - Alcudia-lauttaristeilylle.
105 €
Lauttojen hintaluokka Barcelona Alcudia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
26 € - 360 €
Keskimääräinen ylitysaika Barcelona - Alcudia
5 tuntia 44 min
Ensimmäisen Alcudia menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Alcudia
22:31
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Alcudia
03:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Alcudia
23:15

Miksi ottaa lautta Barcelona Alcudia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Barcelona Alcudia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alcudia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Barcelona Alcudia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Barcelona Alcudia lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Alcudia. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Barcelona ja Alcudia välisen matkan aikana voit käydä Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Alcudia täynnä energiaa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Barcelona satamasta Alcudia, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Barcelona ja Alcudia välillä?

Jos haluat matkustaa Barcelona ja Alcudia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Trasmed Barcelona Alcudia
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Barcelona ja Alcudia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Alcudia -hintoja ja varata Trasmedin lipun Barcelona ja Alcudia välillä. Lisätietoja Trasmedistä
Baleària Barcelona Alcudia
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Alcudia -hintoja ja varata Baleàriain lipun Barcelona ja Alcudia välillä. Baleària liikennöi Barcelona Alcudia 2 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 5 tuntia 20 min. Lisätietoja Baleàriaistä
5 tuntia 20 min
2 ylitystä päivässä
Acciona Trasmediterránea Barcelona Alcudia
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Alcudia -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Barcelona ja Alcudia välillä. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä

Mistä lähtevät lautat Barcelona? Mihin laivat saapuvat Alcudia?

Lähtösatama Barcelona

Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea lautat lähtevät Alcudia seuraavista Barcelona satamista:

Barcelona
Kartta

Saapumissatama Alcudia

Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed alukset saapuvat Alcudia seuraavista satamista:

La Alcudia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Barcelona Alcudia, Barcelona ja Alcudia välisen 189 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Barcelona ja Alcudia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Trasmed, Baleària ja Acciona Trasmediterránea). Tällä hetkellä Barcelona ja Alcudia välillä on 2 ylitystä päivässä.

Reitillä Barcelona-Alcudia liikennöi 3 lauttayhtiötä: Trasmed, Baleària ja Acciona Trasmediterránea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Barcelona Alcudia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Barcelona ja Alcudia välisen matkan aikana matkustat 189 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Barcelona Alcudia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 26 € - 360 €. Havaitsemamme keskihinta oli 105 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Barcelona klo 08:00 kohti Alcudia.

Viimeinen lautta Alcudia lähtee Barcelona yleensä klo 22:31.

Millainen on Barcelona ja Alcudia välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Barcelona ja Alcudia välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar tai Corsica Ferries laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Barcelona ja laivasta poistumisesta Alcudia. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Barcelona ja Alcudia.

Laivaan nousu Barcelona

Ennen kuin lähdet Barcelona Alcudia -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Barcelona satamaan / Sinun kannattaa saapua Barcelona satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Barcelona ja Alcudia väliselle reitille. / Mene Barcelona lauttaterminaalin Acciona Trasmediterránea, Baleària tai Trasmed:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Alcudia menevään lauttaan nouseminen / Barcelona lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Barcelona ja Alcudia välinen risteily: laivalla...

Trasmed, Baleària tai Acciona Trasmediterránea laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautta lähestyy Alcudia, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Alcudia:

  • Lähestyminen Alcudia satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Alcudia satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Barcelona Alcudia mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Alcudia.
  • Laivalta poistuminen ja Alcudia tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Alcudia. Vihdoin ja viimein oleskelusi Alcudia alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika