Suositeltu reitti
Mahon
Matkusta suoraan Palma (Mallorca) lautta
Palma (Mallorca)
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Mahon
Matkusta lautta Barcelona
Barcelona
Matkusta lautta, lennot Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Katso hinnat

Miten päästä Mahon Palma (Mallorca) lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mahon Palma (Mallorca) lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mahon Palma (Mallorca) on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mahon Palma (Mallorca) voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mahon Palma (Mallorca) -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mahon Palma (Mallorca) -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Trasmed tai Acciona Trasmediterránea laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mahon Palma (Mallorca) sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mahon Palma (Mallorca) lauttatietoa

Lähtösatama
Mahon
Espanja
Baleaarit
Saapumissatama
Palma (Mallorca)
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
145 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Mahon Palma (Mallorca): Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Mahon Palma (Mallorca), lippujen hinnat vaihtelevat 54 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 129 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Mahon - Palma (Mallorca), on 92 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Mahon - Palma (Mallorca) on 6 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia saapua Palma (Mallorca), kun taas nopeimmat lautat saapuvat Palma (Mallorca) 6 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Mahon satamasta klo 17:00.

Keskimääräinen hinta Mahon - Palma (Mallorca)-lauttaristeilylle.
92 €
Lauttojen hintaluokka Mahon Palma (Mallorca) (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
54 € - 129 €
Keskimääräinen ylitysaika Mahon - Palma (Mallorca)
6 tuntia
Ensimmäisen Palma (Mallorca) menevän lautan lähtöaika
17:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Palma (Mallorca)
23:00

Miksi ottaa lautta Mahon Palma (Mallorca)?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Mahon Palma (Mallorca) kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Palma (Mallorca). Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Mahon Palma (Mallorca) on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Mahon ja Palma (Mallorca) väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Mahon ja Palma (Mallorca) välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Trasmed tai Acciona Trasmediterránea laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Mahon voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Trasmed tai Acciona Trasmediterránea -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Palma (Mallorca) täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mahon ja Palma (Mallorca) välillä?

Jos haluat matkustaa Mahon ja Palma (Mallorca) välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Trasmed tai Acciona Trasmediterránea, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Trasmed Mahon Palma (Mallorca)
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Mahon ja Palma (Mallorca) satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Mahon-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Trasmedin lipun Mahon ja Palma (Mallorca) välillä. Lisätietoja Trasmedistä
Acciona Trasmediterránea Mahon Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Mahon-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Mahon ja Palma (Mallorca) välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Mahon Palma (Mallorca) 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 30 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
5 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Mahon? Mihin laivat saapuvat Palma (Mallorca)?

Lähtösatama Mahon

Trasmed tai Acciona Trasmediterránea lautat lähtevät Palma (Mallorca) seuraavista Mahon satamista:

Mahon
Kartta

Saapumissatama Palma (Mallorca)

Acciona Trasmediterránea tai Trasmed alukset saapuvat Palma (Mallorca) seuraavista satamista:

Palma de Mallorca
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Mahon Palma (Mallorca).
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Mahon Palma (Mallorca), Mahon ja Palma (Mallorca) välisen 145 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Mahon ja Palma (Mallorca) välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Trasmed ja Acciona Trasmediterránea). Tällä hetkellä Mahon ja Palma (Mallorca) välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Mahon-Palma (Mallorca) liikennöi 2 lauttayhtiötä: Trasmed ja Acciona Trasmediterránea.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Mahon ja Palma (Mallorca) välisen matkan aikana matkustat 145 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Mahon Palma (Mallorca), hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 54 € - 129 €. Havaitsemamme keskihinta oli 92 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Mahon klo 17:00 kohti Palma (Mallorca).

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika