Suositeltu reitti
Barcelona
Matkusta suoraan Palma (Mallorca) lautta, lennot
Palma (Mallorca)
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Barcelona
Matkusta lautta Ibiza
Ibiza
Matkusta lennot, lautta Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Katso hinnat
Barcelona
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Girona
Girona
Matkusta lennot Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Katso hinnat

Miten päästä Barcelona Palma (Mallorca) lautalla ?

Etsitkö täydellistä Barcelona Palma (Mallorca) lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Barcelona Palma (Mallorca) on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Barcelona Palma (Mallorca) voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Barcelona Palma (Mallorca) -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Barcelona Palma (Mallorca) -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Barcelona Palma (Mallorca) sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Barcelona Palma (Mallorca) lauttatietoa

Lähtösatama
Barcelona
Espanja
Katalonia
Saapumissatama
Palma (Mallorca)
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
206 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Barcelona Palma (Mallorca): Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Barcelona Palma (Mallorca), lippujen hinnat vaihtelevat 31 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 183 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Barcelona - Palma (Mallorca), on 96 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Barcelona - Palma (Mallorca) on 7 tuntia 10 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 14 tuntia saapua Palma (Mallorca), kun taas nopeimmat lautat saapuvat Palma (Mallorca) 6 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Barcelona satamasta klo 18:00. Viimeinen laiva Palma (Mallorca) lähtee Barcelona satamasta klo 23:40.

Keskimääräinen hinta Barcelona - Palma (Mallorca)-lauttaristeilylle.
96 €
Lauttojen hintaluokka Barcelona Palma (Mallorca) (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
31 € - 183 €
Keskimääräinen ylitysaika Barcelona - Palma (Mallorca)
7 tuntia 10 min
Ensimmäisen Palma (Mallorca) menevän lautan lähtöaika
18:00
Viimeisen lautan lähtöaika Palma (Mallorca)
23:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Palma (Mallorca)
05:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Palma (Mallorca)
08:00

Miksi ottaa lautta Barcelona Palma (Mallorca)?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Barcelona Palma (Mallorca) kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Palma (Mallorca). Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Barcelona Palma (Mallorca) on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Kun nouset Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària lauttaan Barcelona, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Palma (Mallorca). Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Barcelona ja Palma (Mallorca) välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Barcelona Palma (Mallorca) perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Barcelona, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Palma (Mallorca) lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Barcelona ja Palma (Mallorca) välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Barcelona ja Palma (Mallorca) välillä?

Jos haluat matkustaa Barcelona ja Palma (Mallorca) välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Barcelona Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Barcelona ja Palma (Mallorca) välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Barcelona Palma (Mallorca) 12 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 30 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
7 tuntia 30 min
12 ylitystä viikossa
Trasmed Barcelona Palma (Mallorca)
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Barcelona ja Palma (Mallorca) satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Trasmedin lipun Barcelona ja Palma (Mallorca) välillä. Lisätietoja Trasmedistä
Grandi Navi Veloci Barcelona Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Barcelona ja Palma (Mallorca) välillä. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä
Baleària Barcelona Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Barcelona-Palma (Mallorca) -hintoja ja varata Baleàriain lipun Barcelona ja Palma (Mallorca) välillä. Baleària liikennöi Barcelona Palma (Mallorca) 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 30 min. Lisätietoja Baleàriaistä
7 tuntia 30 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Barcelona? Mihin laivat saapuvat Palma (Mallorca)?

Lähtösatama Barcelona

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària lautat lähtevät Palma (Mallorca) seuraavista Barcelona satamista:

Barcelona
Kartta

Saapumissatama Palma (Mallorca)

Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Palma (Mallorca) seuraavista satamista:

Palma de Mallorca
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Barcelona Palma (Mallorca).
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Barcelona Palma (Mallorca), Barcelona ja Palma (Mallorca) välisen 206 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Barcelona ja Palma (Mallorca) välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci ja Baleària). Tällä hetkellä Barcelona ja Palma (Mallorca) välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Barcelona-Palma (Mallorca) liikennöi 4 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci ja Baleària.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Barcelona Palma (Mallorca) -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Barcelona ja Palma (Mallorca) välisen matkan aikana matkustat 206 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Barcelona Palma (Mallorca), hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 31 € - 183 €. Havaitsemamme keskihinta oli 96 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Barcelona klo 18:00 kohti Palma (Mallorca).

Viimeinen lautta Palma (Mallorca) lähtee Barcelona yleensä klo 23:40.

Koe Barcelona ja Palma (Mallorca) välinen lauttamatka

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Barcelona ja Palma (Mallorca) välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci tai Trasmed laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Barcelona ja laivasta poistumisesta Palma (Mallorca). Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Barcelona ja Palma (Mallorca).

Laivaan nousu Barcelona

Ennen kuin lähdet Barcelona Palma (Mallorca) -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Barcelona satamaan / Sinun tulee saapua Barcelona lauttaterminaaliin Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Barcelona ja Palma (Mallorca) väliselle reitille. / Barcelona esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed tai Acciona Trasmediterránea:n lipunmyyntitiskillä Barcelona lauttaterminaalissa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Palma (Mallorca) menevään lauttaan nouseminen / Varo Barcelona lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Barcelona ja Palma (Mallorca) välisellä lautalla

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci tai Baleària laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Palma (Mallorca), laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Palma (Mallorca):

  • Lautta saapuu Palma (Mallorca) satamaan. / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Palma (Mallorca) satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Barcelona Palma (Mallorca) mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Palma (Mallorca).
  • Laivalta poistuminen ja Palma (Mallorca) tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Palma (Mallorca). Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Palma (Mallorca) odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika