Suositeltu reitti
Malaga
Matkusta suoraan Melilla lautta, lennot
Melilla
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Malaga
Matkusta kimppakyytiä, bussi Motril
Motril
Matkusta lautta Melilla
Melilla
Katso hinnat

Miten päästä Malaga Melilla lautalla ?

Etsitkö täydellistä Malaga Melilla lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Malaga Melilla on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Malaga Melilla voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Malaga Melilla -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Malaga Melilla -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Baleària, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Malaga Melilla sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Malaga Melilla lauttatietoa

Lähtösatama
Malaga
Espanja
Andalusia
Saapumissatama
Melilla
Espanja
Etäisyys
207 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Ylitysten tiheys
13 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Malaga Melilla: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Malaga Melilla, lippujen hinnat vaihtelevat 47 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 210 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Malaga - Melilla, on 132 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Malaga - Melilla on 6 tuntia 23 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 30 min saapua Melilla, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Melilla 6 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Malaga satamasta klo 13:00. Viimeinen laiva Melilla lähtee Malaga satamasta klo 17:30.

Keskimääräinen hinta Malaga - Melilla-lauttaristeilylle.
132 €
Lauttojen hintaluokka Malaga Melilla (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
47 € - 210 €
Keskimääräinen ylitysaika Malaga - Melilla
6 tuntia 23 min
Ensimmäisen Melilla menevän lautan lähtöaika
13:00
Viimeisen lautan lähtöaika Melilla
17:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Melilla
19:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Melilla
23:30

Miksi ottaa lautta Malaga Melilla?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Malaga Melilla kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Melilla. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Malaga Melilla on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Malaga Melilla laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Baleària, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Melilla varmasti jo levänneenä.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Melilla tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Toisaalta Malaga-Melilla-risteilyllä Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Baleària lautalla sinulla on Malaga-Melilla-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Tiedetään hyvin, että elämme yhteiskunnassa, jossa kaiken on tapahduttava nopeasti, nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Baleària, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas lautalla Malaga ja Melilla välisen 207 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Melilla liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Malaga ja Melilla välillä?

Jos haluat matkustaa Malaga ja Melilla välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Baleària, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Baleària Malaga Melilla
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Malaga-Melilla -hintoja ja varata Baleàriain lipun Malaga ja Melilla välillä. Baleària liikennöi Malaga Melilla 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja Baleàriaistä
6 tuntia 30 min
6 ylitystä viikossa
Acciona Trasmediterránea Malaga Melilla
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Malaga-Melilla -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Malaga ja Melilla välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Malaga Melilla 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 20 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
6 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa
Naviera Armas Malaga Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Malaga-Melilla -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Malaga ja Melilla välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä

Mistä lähtevät lautat Malaga? Mihin laivat saapuvat Melilla?

Lähtösatama Malaga

Baleària, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas lautat lähtevät Melilla seuraavista Malaga satamista:

Malaga
Kartta

Saapumissatama Melilla

Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Baleària alukset saapuvat Melilla seuraavista satamista:

Melilla
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Malaga Melilla.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Malaga Melilla, Malaga ja Melilla välisen 207 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Malaga ja Melilla välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Baleària, Acciona Trasmediterránea ja Naviera Armas). Tällä hetkellä Malaga ja Melilla välillä on 13 ylitystä viikossa.

Reitillä Malaga-Melilla liikennöi 3 lauttayhtiötä: Baleària, Acciona Trasmediterránea ja Naviera Armas.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Malaga Melilla -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Malaga ja Melilla välisen matkan aikana matkustat 207 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Malaga Melilla, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 47 € - 210 €. Havaitsemamme keskihinta oli 132 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Malaga klo 13:00 kohti Melilla.

Viimeinen lautta Melilla lähtee Malaga yleensä klo 17:30.

Kokemuksesi Malaga Melilla -lauttamatkasta

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Malaga ja Melilla välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Malaga ja laivasta poistumisesta Melilla. Löydät myös käytännön tietoa Malaga ja Melilla.

Lähtö Malaga lautalla

Ennen kuin lähdet Malaga Melilla -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Malaga satamassa / Malaga lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Baleària, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Malaga ja Melilla väliselle reitille. / Mene Malaga lauttaterminaalin Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea tai Baleària:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Melilla menevään lauttaan nouseminen / Malaga lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Baleària, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Malaga ja Melilla välisellä lautalla

Baleària, Acciona Trasmediterránea tai Naviera Armas laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Melilla on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Melilla tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Melilla satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Melilla satamassa. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Melilla satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Malaga Melilla mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Melilla.
  • Laivalta poistuminen ja Melilla tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Melilla sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Melilla alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika