Suositeltu reitti
Mykonos
Matkusta suoraan Lavrio lautta
Lavrio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Mykonos
Matkusta lautta Tinos
Tinos
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Katso hinnat
Mykonos
Matkusta lautta Syros
Syros
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Katso hinnat

Miten päästä Mykonos Lavrio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mykonos Lavrio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mykonos Lavrio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mykonos Lavrio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mykonos Lavrio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries tai Aegean Speed Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mykonos Lavrio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Cyclades Fast Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mykonos Lavrio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mykonos Lavrio lauttatietoa

Lähtösatama
Mykonos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Lavrio
Kreikka
Attica
Etäisyys
116 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways, ANEK Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mykonos ja Lavrio välillä?

Jos haluat matkustaa Mykonos ja Lavrio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Cyclades Fast Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Cyclades Fast Ferries Mykonos Lavrio
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries perustettiin vuonna 2003, ja sen kotipaikka on Kreikassa. Se tarjoaa nopeita reittejä Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Mykonos-Lavrio -hintoja ja varata Cyclades Fast Ferriesin lipun Mykonos ja Lavrio välillä. Lisätietoja Cyclades Fast Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Mykonos? Mihin laivat saapuvat Lavrio?

Lähtösatama Mykonos

Cyclades Fast Ferries lautat lähtevät Lavrio seuraavista Mykonos satamista:

Mykonos
Kartta

Saapumissatama Lavrio

Cyclades Fast Ferries alukset saapuvat Lavrio seuraavista satamista:

Lavrio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Mykonos-Lavrio liikennöi 1 lauttayhtiötä: Cyclades Fast Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways, ANEK Lines.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika