Suositeltu reitti
Tinos
Matkusta suoraan Lavrio lautta
Lavrio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tinos
Matkusta lautta Kea
Kea
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Katso hinnat
Tinos
Matkusta lautta Syros
Syros
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Katso hinnat

Miten päästä Tinos Lavrio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tinos Lavrio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tinos Lavrio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tinos Lavrio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tinos Lavrio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Minoan Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tinos Lavrio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tinos Lavrio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tinos Lavrio lauttatietoa

Lähtösatama
Tinos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Lavrio
Kreikka
Attica
Etäisyys
99 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Tinos Lavrio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tinos Lavrio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lavrio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tinos Lavrio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Tinos Lavrio laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Lavrio stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Tinos satamasta Lavrio, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Tinos voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Lavrio täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tinos ja Lavrio välillä?

Jos haluat matkustaa Tinos ja Lavrio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Cyclades Fast Ferries Tinos Lavrio
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries perustettiin vuonna 2003, ja sen kotipaikka on Kreikassa. Se tarjoaa nopeita reittejä Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Lavrio -hintoja ja varata Cyclades Fast Ferriesin lipun Tinos ja Lavrio välillä. Lisätietoja Cyclades Fast Ferriesistä
Hellenic Seaways Tinos Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Lavrio -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Tinos ja Lavrio välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Tinos Lavrio
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Lavrio -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Tinos ja Lavrio välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Tinos? Mihin laivat saapuvat Lavrio?

Lähtösatama Tinos

Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Lavrio seuraavista Tinos satamista:

Tinos
Kartta

Saapumissatama Lavrio

Sea Jets, Hellenic Seaways tai Cyclades Fast Ferries alukset saapuvat Lavrio seuraavista satamista:

Lavrio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Tinos-Lavrio liikennöi 3 lauttayhtiötä: Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Tinos Lavrio -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Tinos ja Lavrio välisen matkan aikana matkustat 99 km.

Millainen on Tinos ja Lavrio välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Tinos ja Lavrio välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Minoan Lines laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Tinos ja laivasta poistumisesta Lavrio. Löydät myös käytännön tietoa Tinos ja Lavrio.

Laivaan nousu Tinos

Ennen kuin Tinos Lavrio -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Tinos satamaan / Sinun tulee saapua Tinos lauttaterminaaliin Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Tinos ja Lavrio väliselle reitille. / Mene Tinos lauttaterminaalin Sea Jets, Hellenic Seaways tai Cyclades Fast Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Lavrio menevään lauttaan nouseminen / Tinos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Tinos ja Lavrio välisellä reitillä olevalla aluksella.

Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Lavrio, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Lavrio:

  • Lähestyminen Lavrio satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Lavrio satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Lavrio satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Lavrio tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Lavrio sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Lavrio alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika