Suositeltu reitti
Mykonos
Matkusta suoraan Rafina lautta
Rafina
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Mykonos
Matkusta lautta Tinos
Tinos
Matkusta lautta Rafina
Rafina
Katso hinnat

Miten päästä Mykonos Rafina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Mykonos Rafina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Mykonos Rafina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Mykonos Rafina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Mykonos Rafina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries tai Aegean Speed Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Mykonos Rafina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries tai Agoudimos Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Mykonos Rafina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Mykonos Rafina lauttatietoa

Lähtösatama
Mykonos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Rafina
Kreikka
Attica
Etäisyys
133 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
9 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Mykonos Rafina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Mykonos Rafina, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 228 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Mykonos - Rafina, on 99 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Mykonos - Rafina on 4 tuntia 6 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia saapua Rafina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rafina 2 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Mykonos satamasta klo 07:35. Viimeinen laiva Rafina lähtee Mykonos satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Mykonos - Rafina-lauttaristeilylle.
99 €
Lauttojen hintaluokka Mykonos Rafina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 228 €
Keskimääräinen ylitysaika Mykonos - Rafina
4 tuntia 6 min
Ensimmäisen Rafina menevän lautan lähtöaika
07:35
Viimeisen lautan lähtöaika Rafina
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rafina
12:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rafina
22:15

Miksi ottaa lautta Mykonos Rafina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Mykonos Rafina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rafina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Mykonos Rafina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Mykonos Rafina -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries tai Agoudimos Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Rafina stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Mykonos ja Rafina välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Mykonos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Rafina lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Mykonos ja Rafina välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Rafina tai minne tahansa muualle. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Blue Star Ferries Mykonos Rafina -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Mykonos ja Rafina välillä?

Jos haluat matkustaa Mykonos ja Rafina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries tai Agoudimos Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Mykonos Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Mykonos-Rafina-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Mykonos-Rafina -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Mykonos ja Rafina välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Sea Jets Mykonos Rafina
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Mykonos-Rafina -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Mykonos ja Rafina välillä. Sea Jets liikennöi Mykonos Rafina 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
2 tuntia 50 min
14 ylitystä viikossa
Cyclades Fast Ferries Mykonos Rafina
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries perustettiin vuonna 2003, ja sen kotipaikka on Kreikassa. Se tarjoaa nopeita reittejä Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Mykonos-Rafina -hintoja ja varata Cyclades Fast Ferriesin lipun Mykonos ja Rafina välillä. Cyclades Fast Ferries liikennöi Mykonos Rafina 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia 55 min. Lisätietoja Cyclades Fast Ferriesistä
2 tuntia 55 min
3 ylitystä päivässä
Golden Star Ferries Mykonos Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries on Kreikassa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttoja eri kohteisiin Kreikassa, Italiassa ja Turkissa. Vivanodalla voit vertailla Mykonos-Rafina -hintoja ja varata Golden Star Ferriesin lipun Mykonos ja Rafina välillä. Golden Star Ferries liikennöi Mykonos Rafina 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia 40 min. Lisätietoja Golden Star Ferriesistä
2 tuntia 40 min
4 ylitystä päivässä
Agoudimos Lines Mykonos Rafina
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Patras, Kreikka. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Kreikassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Mykonos-Rafina -hintoja ja varata Agoudimos Linesin lipun Mykonos ja Rafina välillä. Lisätietoja Agoudimos Linesistä

Mistä lähtevät lautat Mykonos? Mihin laivat saapuvat Rafina?

Lähtösatama Mykonos

Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries tai Agoudimos Lines lautat lähtevät Rafina seuraavista Mykonos satamista:

Mykonos
Kartta

Saapumissatama Rafina

Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Rafina seuraavista satamista:

Rafina
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Mykonos Rafina.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Mykonos Rafina, Mykonos ja Rafina välisen 133 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Mykonos ja Rafina välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ja Agoudimos Lines). Tällä hetkellä Mykonos ja Rafina välillä on 9 ylitystä päivässä.

Reitillä Mykonos-Rafina liikennöi 5 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ja Agoudimos Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways.

Vertaa ennen varausta Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Mykonos Rafina -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Mykonos ja Rafina välisen matkan aikana matkustat 133 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Mykonos Rafina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 38 € - 228 €. Havaitsemamme keskihinta oli 99 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Mykonos klo 07:35 kohti Rafina.

Viimeinen lautta Rafina lähtee Mykonos yleensä klo 20:00.

Kokemuksesi Mykonos Rafina -lauttamatkasta

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Mykonos Rafina suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Mykonos Rafina -risteilyllä Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries tai Aegean Speed Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Mykonos laivaan noususta Rafina tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Mykonos ja Rafina.

Laivaan nousu Mykonos

Ennen kuin lähdet Mykonos Rafina -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Mykonos satamassa / Mykonos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries tai Agoudimos Lines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Mykonos ja Rafina väliselle reitille. / Mene Mykonos lauttaterminaalin Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Blue Star Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Rafina menevään laivaan nouseminen / Mykonos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries tai Agoudimos Lines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Mykonos ja Rafina välisellä lautalla

Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets tai Blue Star Ferries:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Rafina

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Rafina:

  • Lähestyminen Rafina satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Rafina satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Mykonos Rafina mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Rafina.
  • Rafina on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Rafina. Vihdoin ja viimein oleskelusi Rafina alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika