Suositeltu reitti
Tinos
Matkusta suoraan Rafina lautta
Rafina
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tinos
Matkusta lautta Andros
Andros
Matkusta lautta Rafina
Rafina
Katso hinnat

Miten päästä Tinos Rafina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Tinos Rafina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Tinos Rafina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Tinos Rafina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Tinos Rafina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries tai ANEK Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Tinos Rafina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Tinos Rafina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Tinos Rafina lauttatietoa

Lähtösatama
Tinos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Rafina
Kreikka
Attica
Etäisyys
115 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
8 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Tinos Rafina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Tinos Rafina, lippujen hinnat vaihtelevat 35 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 185 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Tinos - Rafina, on 86 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Tinos - Rafina on 3 tuntia 17 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia saapua Rafina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rafina 1 tuntia 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Tinos satamasta klo 08:25. Viimeinen laiva Rafina lähtee Tinos satamasta klo 20:30.

Keskimääräinen hinta Tinos - Rafina-lauttaristeilylle.
86 €
Lauttojen hintaluokka Tinos Rafina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
35 € - 185 €
Keskimääräinen ylitysaika Tinos - Rafina
3 tuntia 17 min
Ensimmäisen Rafina menevän lautan lähtöaika
08:25
Viimeisen lautan lähtöaika Rafina
20:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rafina
12:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rafina
22:15

Miksi ottaa lautta Tinos Rafina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Tinos Rafina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rafina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Tinos Rafina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Tinos Rafina -lauttamatka on juuri päinvastainen. Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Rafina stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Tinos ja Rafina välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Ei ole parempaa tapaa matkustaa Tinos ja Rafina välillä perheesi kanssa kuin lautta. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Tinos, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Tinos ja Rafina välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Tinos ja Rafina välillä?

Jos haluat matkustaa Tinos ja Rafina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Tinos Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Tinos-Rafina-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Rafina -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Tinos ja Rafina välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Cyclades Fast Ferries Tinos Rafina
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries perustettiin vuonna 2003, ja sen kotipaikka on Kreikassa. Se tarjoaa nopeita reittejä Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Rafina -hintoja ja varata Cyclades Fast Ferriesin lipun Tinos ja Rafina välillä. Cyclades Fast Ferries liikennöi Tinos Rafina 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia 20 min. Lisätietoja Cyclades Fast Ferriesistä
2 tuntia 20 min
3 ylitystä päivässä
Agoudimos Lines Tinos Rafina
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Patras, Kreikka. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Kreikassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Rafina -hintoja ja varata Agoudimos Linesin lipun Tinos ja Rafina välillä. Lisätietoja Agoudimos Linesistä
Golden Star Ferries Tinos Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries on Kreikassa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttoja eri kohteisiin Kreikassa, Italiassa ja Turkissa. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Rafina -hintoja ja varata Golden Star Ferriesin lipun Tinos ja Rafina välillä. Golden Star Ferries liikennöi Tinos Rafina 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia. Lisätietoja Golden Star Ferriesistä
2 tuntia
3 ylitystä päivässä
Sea Jets Tinos Rafina
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Rafina -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Tinos ja Rafina välillä. Sea Jets liikennöi Tinos Rafina 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
2 tuntia 10 min
14 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Tinos Rafina
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Tinos-Rafina -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Tinos ja Rafina välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Tinos? Mihin laivat saapuvat Rafina?

Lähtösatama Tinos

Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Rafina seuraavista Tinos satamista:

Tinos
Kartta

Saapumissatama Rafina

Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Rafina seuraavista satamista:

Rafina
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Tinos Rafina.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Tinos Rafina, Tinos ja Rafina välisen 115 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Tinos ja Rafina välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Tinos ja Rafina välillä on 8 ylitystä päivässä.

Reitillä Tinos-Rafina liikennöi 6 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways.

Vertaa ennen varausta Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Tinos Rafina -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Tinos ja Rafina välisen matkan aikana matkustat 115 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Tinos Rafina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 35 € - 185 €. Havaitsemamme keskihinta oli 86 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Tinos klo 08:25 kohti Rafina.

Viimeinen lautta Rafina lähtee Tinos yleensä klo 20:30.

Kokemuksesi Tinos Rafina -lauttamatkasta

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Tinos ja Rafina välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Tinos Rafina -risteilyllä Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries tai ANEK Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Tinos laivaan noususta Rafina tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös käytännön tietoa Tinos ja Rafina.

Laivaan nousu Tinos

Ennen kuin Tinos Rafina -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Tinos satamassa / Tinos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Tinos ja Rafina väliselle reitille. / Mene Tinos lauttaterminaalin Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries tai Blue Star Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Rafina menevään laivaan nouseminen / Varo Tinos lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Sea Jets tai Hellenic Seaways henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Tinos ja Rafina välisellä reitillä olevalla aluksella.

Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries tai Blue Star Ferries:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Rafina

Tässä on tietoa Rafina tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Rafina satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Rafina satamassa. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Rafina ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Rafina satamaan.
  • Rafina on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Rafina läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Rafina alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika