Matkustaminen lautalla Naantali Ahvenanmaa

Matkustaminen lautalla Naantali Ahvenanmaa on erinomainen valinta! Naantali Ahvenanmaa -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Finnlines), jotka palvelevat Lumparland ja Naantali satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Naantali Ahvenanmaa -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Finnlines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Naantali Ahvenanmaa luvuilla

Maat
Suomi
Ylitysten määrä
14 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Naantali Ahvenanmaa lauttareitit

Etsitkö lauttaa Naantali - Ahvenanmaa? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Naantali ja Ahvenanmaa välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Finnlines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Naantali tai Lumparland käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Naantali Ahvenanmaa -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Finnlines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Naantali ja Ahvenanmaa välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Naantali Ahvenanmaa - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Naantali paikkaan Ahvenanmaa

Ahvenanmaa: Saapuminen lautalla paikasta Naantali ja alueen tutkiminen

Ensimmäinen lauttasatama, johon pääset Ahvenanmaalta, on Maarianhamina, saariston pääkaupunki. Tämä viehättävä satamakaupunki on täynnä kirkkaanvärisiä puutaloja, kauniita mukulakivikatuja ja upeita näkymiä Itämerelle. Hyödynnä vierailusi Ahvenanmaan merenkulkumuseossa, joka kertoo alueen merenkulun historiasta, tai tutustu Kastelholman linnaan, joka on lähellä sijaitseva keskiaikainen linnoitus.

Jos haluat mieluummin pois väkijoukoista, ota lautta Kökariin, pienelle viehättävälle saarelle, jossa voit rentoutua kauniilla hiekkarannoilla ja tutustua upeisiin vaellusreitteihin. Älä jätä väliin vierailua Kökarin keskiaikaisessa kirkossa, joka on arkkitehtuurin helmi, joka on vierailun arvoinen.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None