Suositeltu reitti
Naantali
Matkusta suoraan Lumparland lautta
Lumparland
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Naantali
Matkusta lautta Kapellskär
Kapellskär
Matkusta lautta Lumparland
Lumparland
Katso hinnat

Miten päästä Naantali Lumparland lautalla ?

Etsitkö täydellistä Naantali Lumparland lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Naantali Lumparland on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Naantali Lumparland voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Naantali Lumparland -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Finnlines tai Tallink, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Naantali Lumparland -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Finnlines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Naantali Lumparland sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Naantali Lumparland lauttatietoa

Lähtösatama
Naantali
Suomi
Saapumissatama
Lumparland
Suomi
Ahvenanmaa
Etäisyys
105 km
Lauttayhtiöt
Finnlines, Tallink
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 55 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Naantali Lumparland: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Naantali Lumparland, lippujen hinnat vaihtelevat 75 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 219 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Naantali - Lumparland, on 137 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Naantali - Lumparland on 4 tuntia 57 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 15 min saapua Lumparland, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Lumparland 4 tuntia 50 min. Ensimmäinen lautta lähtee Naantali satamasta klo 10:45. Viimeinen laiva Lumparland lähtee Naantali satamasta klo 22:45.

Keskimääräinen hinta Naantali - Lumparland-lauttaristeilylle.
137 €
Lauttojen hintaluokka Naantali Lumparland (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
75 € - 219 €
Keskimääräinen ylitysaika Naantali - Lumparland
4 tuntia 57 min
Ensimmäisen Lumparland menevän lautan lähtöaika
10:45
Viimeisen lautan lähtöaika Lumparland
22:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Lumparland
03:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Lumparland
16:35

Miksi ottaa lautta Naantali Lumparland?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Naantali Lumparland kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lumparland. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Naantali Lumparland on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Naantali Lumparland. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Naantali-Lumparland-reitillä Finnlines lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Naantali ja Lumparland välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Finnlines laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Naantali ja Lumparland välisen matkan aikana voit käydä Finnlines -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Lumparland täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Naantali ja Lumparland välillä?

Jos haluat matkustaa Naantali ja Lumparland välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Finnlines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Finnlines Naantali Lumparland
Finnlines
Finnlines perustettiin vuonna 1948, ja sen kotipaikka on Suomessa. Se liikennöi Suomeen, Saksaan, Ruotsiin ja Puolaan. Vivanodalla voit vertailla Naantali-Lumparland -hintoja ja varata Finnlinesin lipun Naantali ja Lumparland välillä. Finnlines liikennöi Naantali Lumparland 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 55 min. Lisätietoja Finnlinesistä
4 tuntia 55 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Naantali? Mihin laivat saapuvat Lumparland?

Lähtösatama Naantali

Finnlines lautat lähtevät Lumparland seuraavista Naantali satamista:

Naantali
Kartta

Saapumissatama Lumparland

Finnlines alukset saapuvat Lumparland seuraavista satamista:

Langnas
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Naantali Lumparland.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Naantali Lumparland, Naantali ja Lumparland välisen 105 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 55 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Naantali ja Lumparland välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Finnlines). Tällä hetkellä Naantali ja Lumparland välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Naantali-Lumparland liikennöi 1 lauttayhtiötä: Finnlines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Finnlines, Tallink.

Vertaa ennen varausta Finnlines, Tallink hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Naantali Lumparland -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Naantali ja Lumparland välisen matkan aikana matkustat 105 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Naantali Lumparland, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 75 € - 219 €. Havaitsemamme keskihinta oli 137 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Naantali klo 10:45 kohti Lumparland.

Viimeinen lautta Lumparland lähtee Naantali yleensä klo 22:45.

Koe Naantali ja Lumparland välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Naantali ja Lumparland välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Naantali tapahtuvasta laivaan noususta Lumparland tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Finnlines ja Tallink merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Naantali ja Lumparland.

Laivaan nousu Naantali

Ennen kuin lähdet Naantali Lumparland -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Naantali satamaan / Naantali lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Finnlines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Naantali ja Lumparland väliselle reitille. / Mene Naantali lauttaterminaalin Finnlines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Lumparland menevään lauttaan nouseminen / Varo Naantali lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Finnlines henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Naantali ja Lumparland välinen risteily: laivalla...

Finnlines laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Lumparland, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Lumparland:

  • Lähestyminen Lumparland satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Lumparland satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Naantali Lumparland mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Lumparland.
  • Laivalta poistuminen ja Lumparland tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Lumparland. Vihdoin ja viimein oleskelusi Lumparland alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika