Suositeltu reitti
Napoli
Matkusta suoraan Panarea lautta
Panarea
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Napoli
Matkusta lautta Stromboli
Stromboli
Matkusta lautta Panarea
Panarea
Katso hinnat

Miten päästä Napoli Panarea lautalla ?

Etsitkö täydellistä Napoli Panarea lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Napoli Panarea on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Napoli Panarea voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Napoli Panarea -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Siremar, Alilauro, SNAV tai Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Napoli Panarea -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Alilauro, Siremar tai SNAV laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Napoli Panarea sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Napoli Panarea lauttatietoa

Lähtösatama
Napoli
Italia
Campania
Saapumissatama
Panarea
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
255 km
Lauttayhtiöt
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Ylitysten tiheys
2 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Napoli Panarea: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Napoli Panarea, lippujen hinnat vaihtelevat 57 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 289 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Napoli - Panarea, on 135 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Napoli - Panarea on 8 tuntia 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 11 tuntia 35 min saapua Panarea, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Panarea 5 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Napoli satamasta klo 14:30. Viimeinen laiva Panarea lähtee Napoli satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Napoli - Panarea-lauttaristeilylle.
135 €
Lauttojen hintaluokka Napoli Panarea (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
57 € - 289 €
Keskimääräinen ylitysaika Napoli - Panarea
8 tuntia 25 min
Ensimmäisen Panarea menevän lautan lähtöaika
14:30
Viimeisen lautan lähtöaika Panarea
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Panarea
07:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Panarea
19:35

Miksi ottaa lautta Napoli Panarea?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Napoli Panarea kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Panarea. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Napoli Panarea on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Napoli voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Alilauro, Siremar tai SNAV -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Panarea täynnä energiaa.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Napoli Panarea täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Panarea saapuessasi.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Napoli Alilauro, Siremar tai SNAV lautalla, joka kulkee 255 km matkan Panarea alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Saatat jopa katua sitä, että saavut Panarea niin nopeasti!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Napoli ja Panarea välillä?

Jos haluat matkustaa Napoli ja Panarea välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Alilauro, Siremar tai SNAV, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Alilauro Napoli Panarea
Alilauro
Alilauro on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Tyrrhenanmeren italialaisten saarten, kuten Ischian ja Caprin välillä. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Panarea -hintoja ja varata Alilauroin lipun Napoli ja Panarea välillä. Alilauro liikennöi Napoli Panarea 8 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 10 min. Lisätietoja Alilauroistä
5 tuntia 10 min
8 ylitystä viikossa
Siremar Napoli Panarea
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Panarea -hintoja ja varata Siremarin lipun Napoli ja Panarea välillä. Lisätietoja Siremaristä
SNAV Napoli Panarea
SNAV
SNAV on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian saarten ja Manner-Italian satamien välillä sekä kansainvälisiä palveluja Kroatiaan ja Albaniaan. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Panarea -hintoja ja varata SNAVin lipun Napoli ja Panarea välillä. SNAV liikennöi Napoli Panarea 8 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 10 min. Lisätietoja SNAVistä
5 tuntia 10 min
8 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Napoli? Mihin laivat saapuvat Panarea?

Lähtösatama Napoli

Alilauro, Siremar tai SNAV lautat lähtevät Panarea seuraavista Napoli satamista:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartta
Napoli Molo Angioino
Kartta

Saapumissatama Panarea

SNAV, Siremar tai Alilauro alukset saapuvat Panarea seuraavista satamista:

Panarea
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Napoli Panarea.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Napoli Panarea, Napoli ja Panarea välisen 255 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Napoli ja Panarea välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Alilauro, Siremar ja SNAV). Tällä hetkellä Napoli ja Panarea välillä on 2 ylitystä päivässä.

Reitillä Napoli-Panarea liikennöi 3 lauttayhtiötä: Alilauro, Siremar ja SNAV.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Vertaa ennen varausta Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Napoli Panarea -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Napoli ja Panarea välisen matkan aikana matkustat 255 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Napoli Panarea, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 57 € - 289 €. Havaitsemamme keskihinta oli 135 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Napoli klo 14:30 kohti Panarea.

Viimeinen lautta Panarea lähtee Napoli yleensä klo 20:00.

Kokemuksesi Napoli Panarea -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Napoli ja Panarea välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Napoli tapahtuvasta laivaan noususta Panarea tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Siremar, Alilauro, SNAV ja Liberty Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Napoli ja Panarea.

Valmiina laivaan nousuun Napoli

Ennen kuin Napoli Panarea -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Napoli satamassa / Sinun tulee saapua Napoli lauttaterminaaliin Alilauro, Siremar tai SNAV asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Napoli ja Panarea väliselle reitille. / Mene Napoli lauttaterminaalin SNAV, Siremar tai Alilauro:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Panarea menevään lauttaan nouseminen / Napoli lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Jos matkustat autolla, SNAV, Siremar tai Alilauro:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Napoli ja Panarea välinen risteily: laivalla...

Alilauro, Siremar tai SNAV laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautta lähestyy Panarea, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Panarea:

  • Lähestyminen Panarea satamaan / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Panarea ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Napoli Panarea mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Panarea.
  • Laivalta poistuminen ja Panarea tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Panarea läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Panarea alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika