Suositeltu reitti
Napoli
Matkusta suoraan Santa Maria Salina lautta
Santa Maria Salina
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Napoli
Matkusta lautta Panarea
Panarea
Matkusta lautta Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Katso hinnat

Miten päästä Napoli Santa Maria Salina lautalla ?

Etsitkö täydellistä Napoli Santa Maria Salina lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Napoli Santa Maria Salina on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Napoli Santa Maria Salina voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Napoli Santa Maria Salina -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Siremar, Alilauro, SNAV tai Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Napoli Santa Maria Salina -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Alilauro, Siremar tai SNAV laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Napoli Santa Maria Salina sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Napoli Santa Maria Salina lauttatietoa

Lähtösatama
Napoli
Italia
Campania
Saapumissatama
Santa Maria Salina
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
259 km
Lauttayhtiöt
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Napoli Santa Maria Salina: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Napoli Santa Maria Salina, lippujen hinnat vaihtelevat 58 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 296 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Napoli - Santa Maria Salina, on 152 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Napoli - Santa Maria Salina on 9 tuntia 59 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 12 tuntia 40 min saapua Santa Maria Salina, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Maria Salina 5 tuntia 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Napoli satamasta klo 14:30. Viimeinen laiva Santa Maria Salina lähtee Napoli satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Napoli - Santa Maria Salina-lauttaristeilylle.
152 €
Lauttojen hintaluokka Napoli Santa Maria Salina (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
58 € - 296 €
Keskimääräinen ylitysaika Napoli - Santa Maria Salina
9 tuntia 59 min
Ensimmäisen Santa Maria Salina menevän lautan lähtöaika
14:30
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Maria Salina
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Maria Salina
08:20
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Maria Salina
20:05

Miksi ottaa lautta Napoli Santa Maria Salina?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Napoli Santa Maria Salina kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Santa Maria Salina. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Napoli Santa Maria Salina on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Napoli Santa Maria Salina. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Napoli-Santa Maria Salina-risteilyllä SNAV, Siremar tai Alilauro lautalla sinulla on Napoli-Santa Maria Salina-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Huolehtiva henkilökunta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Napoli Santa Maria Salina valmiina auttamaan sinua. Löydät "infopisteen" laivalta, useimmiten pääkannelta.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Napoli Santa Maria Salina -lauttamatka on juuri päinvastainen. Aluksella on Alilauro, Siremar tai SNAV liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Santa Maria Salina varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Napoli ja Santa Maria Salina välillä?

Jos haluat matkustaa Napoli ja Santa Maria Salina välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Alilauro, Siremar tai SNAV, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Alilauro Napoli Santa Maria Salina
Alilauro
Alilauro on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Tyrrhenanmeren italialaisten saarten, kuten Ischian ja Caprin välillä. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Santa Maria Salina -hintoja ja varata Alilauroin lipun Napoli ja Santa Maria Salina välillä. Alilauro liikennöi Napoli Santa Maria Salina 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 40 min. Lisätietoja Alilauroistä
5 tuntia 40 min
7 ylitystä viikossa
Siremar Napoli Santa Maria Salina
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Santa Maria Salina -hintoja ja varata Siremarin lipun Napoli ja Santa Maria Salina välillä. Lisätietoja Siremaristä
SNAV Napoli Santa Maria Salina
SNAV
SNAV on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian saarten ja Manner-Italian satamien välillä sekä kansainvälisiä palveluja Kroatiaan ja Albaniaan. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Santa Maria Salina -hintoja ja varata SNAVin lipun Napoli ja Santa Maria Salina välillä. SNAV liikennöi Napoli Santa Maria Salina 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 40 min. Lisätietoja SNAVistä
5 tuntia 40 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Napoli? Mihin laivat saapuvat Santa Maria Salina?

Lähtösatama Napoli

Alilauro, Siremar tai SNAV lautat lähtevät Santa Maria Salina seuraavista Napoli satamista:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartta
Napoli Molo Angioino
Kartta

Saapumissatama Santa Maria Salina

SNAV, Siremar tai Alilauro alukset saapuvat Santa Maria Salina seuraavista satamista:

Salina
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Napoli Santa Maria Salina.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Napoli Santa Maria Salina, Napoli ja Santa Maria Salina välisen 259 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Napoli ja Santa Maria Salina välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Alilauro, Siremar ja SNAV). Tällä hetkellä Napoli ja Santa Maria Salina välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Napoli-Santa Maria Salina liikennöi 3 lauttayhtiötä: Alilauro, Siremar ja SNAV.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Vertaa ennen varausta Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Napoli Santa Maria Salina -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Napoli ja Santa Maria Salina välisen matkan aikana matkustat 259 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Napoli Santa Maria Salina, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 58 € - 296 €. Havaitsemamme keskihinta oli 152 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Napoli klo 14:30 kohti Santa Maria Salina.

Viimeinen lautta Santa Maria Salina lähtee Napoli yleensä klo 20:00.

Millainen on Napoli Santa Maria Salina suuntautuva lautan ylitys?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Napoli ja Santa Maria Salina välillä olisi. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Napoli Santa Maria Salina -risteilyllä Siremar, Alilauro, SNAV tai Liberty Lines laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Napoli laivaan noususta Santa Maria Salina tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Napoli ja Santa Maria Salina.

Lähtö Napoli lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Napoli Santa Maria Salina -lauttamatkan alkamista:

  • Saapumisaika Napoli satamaan / Sinun kannattaa saapua Napoli satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä SNAV, Siremar tai Alilauro-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Napoli ja Santa Maria Salina väliselle reitille. / Mene Napoli lauttaterminaalin SNAV, Siremar tai Alilauro:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Santa Maria Salina menevään laivaan nouseminen / Napoli lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Ajoneuvossasi Alilauro, Siremar tai SNAV henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Napoli ja Santa Maria Salina välisellä lautalla

Alilauro, Siremar tai SNAV laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Santa Maria Salina

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Santa Maria Salina:

  • Lähestyminen Santa Maria Salina satamaan / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Santa Maria Salina satamassa. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Santa Maria Salina satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Napoli Santa Maria Salina mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Santa Maria Salina.
  • Laivalta poistuminen ja Santa Maria Salina tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Santa Maria Salina. Vihdoin ja viimein oleskelusi Santa Maria Salina alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika