Suositeltu reitti
Napoli
Matkusta suoraan Ustica lautta
Ustica
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Napoli
Matkusta lautta, lennot, bussi, juna, kimppakyytiä Palermo
Palermo
Matkusta lautta Ustica
Ustica
Katso hinnat

Miten päästä Napoli Ustica lautalla ?

Etsitkö täydellistä Napoli Ustica lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Napoli Ustica on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Napoli Ustica voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Napoli Ustica -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Napoli Ustica -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Napoli Ustica sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Napoli Ustica lauttatietoa

Lähtösatama
Napoli
Italia
Campania
Saapumissatama
Ustica
Italia
Sisilia
Etäisyys
254 km
Lauttayhtiöt
Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Napoli ja Ustica välillä?

Jos haluat matkustaa Napoli ja Ustica välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Napoli Ustica
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Ustica -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Napoli ja Ustica välillä. Liberty Lines liikennöi Napoli Ustica 6 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
1 tuntia 30 min
6 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Napoli? Mihin laivat saapuvat Ustica?

Lähtösatama Napoli

Liberty Lines lautat lähtevät Ustica seuraavista Napoli satamista:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartta

Saapumissatama Ustica

Liberty Lines alukset saapuvat Ustica seuraavista satamista:

Ustica
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Napoli Ustica.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Napoli Ustica, Napoli ja Ustica välisen 254 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Napoli ja Ustica välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines). Tällä hetkellä Napoli ja Ustica välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Napoli-Ustica liikennöi 1 lauttayhtiötä: Liberty Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika