Suositeltu reitti
Napoli
Matkusta suoraan Vulcano lautta
Vulcano
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Napoli
Matkusta lautta Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Matkusta lautta Vulcano
Vulcano
Katso hinnat

Miten päästä Napoli Vulcano lautalla ?

Etsitkö täydellistä Napoli Vulcano lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Napoli Vulcano on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Napoli Vulcano voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Napoli Vulcano -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Siremar, Alilauro, SNAV tai Liberty Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Napoli Vulcano -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla SNAV, Alilauro tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Napoli Vulcano sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Napoli Vulcano lauttatietoa

Lähtösatama
Napoli
Italia
Campania
Saapumissatama
Vulcano
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
276 km
Lauttayhtiöt
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
6 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Napoli Vulcano: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Napoli Vulcano, lippujen hinnat vaihtelevat 60 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 298 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Napoli - Vulcano, on 143 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Napoli - Vulcano on 11 tuntia 2 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 16 tuntia 30 min saapua Vulcano, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Vulcano 6 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Napoli satamasta klo 14:30. Viimeinen laiva Vulcano lähtee Napoli satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Napoli - Vulcano-lauttaristeilylle.
143 €
Lauttojen hintaluokka Napoli Vulcano (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
60 € - 298 €
Keskimääräinen ylitysaika Napoli - Vulcano
11 tuntia 2 min
Ensimmäisen Vulcano menevän lautan lähtöaika
14:30
Viimeisen lautan lähtöaika Vulcano
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
10:35
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Vulcano
20:45

Miksi ottaa lautta Napoli Vulcano?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Napoli Vulcano kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Vulcano. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Napoli Vulcano on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
SNAV, Alilauro tai Siremar henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Napoli, siihen asti, kun se lähtee Vulcano. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Napoli Vulcano lauttamatka on päinvastainen! SNAV, Alilauro tai Siremar liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Epäilemättä saavut Vulcano täysin rentoutuneena.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Napoli voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä SNAV, Alilauro tai Siremar -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Vulcano täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Napoli ja Vulcano välillä?

Jos haluat matkustaa Napoli ja Vulcano välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten SNAV, Alilauro tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

SNAV Napoli Vulcano
SNAV
SNAV on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian saarten ja Manner-Italian satamien välillä sekä kansainvälisiä palveluja Kroatiaan ja Albaniaan. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Vulcano -hintoja ja varata SNAVin lipun Napoli ja Vulcano välillä. SNAV liikennöi Napoli Vulcano 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 10 min. Lisätietoja SNAVistä
6 tuntia 10 min
7 ylitystä viikossa
Alilauro Napoli Vulcano
Alilauro
Alilauro on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Tyrrhenanmeren italialaisten saarten, kuten Ischian ja Caprin välillä. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Vulcano -hintoja ja varata Alilauroin lipun Napoli ja Vulcano välillä. Alilauro liikennöi Napoli Vulcano 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 10 min. Lisätietoja Alilauroistä
6 tuntia 10 min
7 ylitystä viikossa
Siremar Napoli Vulcano
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Napoli-Vulcano -hintoja ja varata Siremarin lipun Napoli ja Vulcano välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Napoli? Mihin laivat saapuvat Vulcano?

Lähtösatama Napoli

SNAV, Alilauro tai Siremar lautat lähtevät Vulcano seuraavista Napoli satamista:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartta
Napoli Molo Angioino
Kartta

Saapumissatama Vulcano

Siremar, Alilauro tai SNAV alukset saapuvat Vulcano seuraavista satamista:

Vulcano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Napoli Vulcano, Napoli ja Vulcano välisen 276 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 6 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Napoli ja Vulcano välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (SNAV, Alilauro ja Siremar). Tällä hetkellä Napoli ja Vulcano välillä on 14 ylitystä viikossa.

Reitillä Napoli-Vulcano liikennöi 3 lauttayhtiötä: SNAV, Alilauro ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Vertaa ennen varausta Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Napoli Vulcano -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Napoli ja Vulcano välisen matkan aikana matkustat 276 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Napoli Vulcano, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 60 € - 298 €. Havaitsemamme keskihinta oli 143 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Napoli klo 14:30 kohti Vulcano.

Viimeinen lautta Vulcano lähtee Napoli yleensä klo 20:00.

Millainen on Napoli ja Vulcano välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Napoli ja Vulcano välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Napoli tapahtuvasta laivaan noususta Vulcano tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Siremar, Alilauro, SNAV ja Liberty Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Napoli ja Vulcano.

Valmiina laivaan nousuun Napoli

Ennen kuin lähdet Napoli Vulcano -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Napoli satamassa / Sinun tulee saapua Napoli lauttaterminaaliin SNAV, Alilauro tai Siremar asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Napoli ja Vulcano väliselle reitille. / Mene Napoli lauttaterminaalin Siremar, Alilauro tai SNAV:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Vulcano menevään lauttaan nouseminen / Napoli lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Jos matkustat autolla, Siremar, Alilauro tai SNAV:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Napoli ja Vulcano välisellä lautalla

Siremar, Alilauro tai SNAV:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Vulcano on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Vulcano:

  • Lähestyminen Vulcano satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Vulcano ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Napoli Vulcano mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Vulcano.
  • Vulcano on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Vulcano sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Vulcano alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika