Suositeltu reitti
Naxos
Matkusta suoraan Lavrio lautta
Lavrio
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Naxos
Matkusta lautta Kea
Kea
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Katso hinnat
Naxos
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Lavrio
Lavrio
Katso hinnat

Miten päästä Naxos Lavrio lautalla ?

Etsitkö täydellistä Naxos Lavrio lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Naxos Lavrio on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Naxos Lavrio voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Naxos Lavrio -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines tai Blue Star Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Naxos Lavrio -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Naxos Lavrio sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Naxos Lavrio lauttatietoa

Lähtösatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Lavrio
Kreikka
Attica
Etäisyys
135 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
7 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Naxos Lavrio?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Naxos Lavrio kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Lavrio. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Naxos Lavrio on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Junassa, bussissa tai lentokoneessa sovelletaan usein yhden ilmaisen matkatavaran omavastuuta, ja jokainen ylimääräinen matkatavara aiheuttaa lisäkustannuksia. Naxos Lavrio lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Lavrio. Kannattaa kuitenkin kysyä Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Naxos satamasta Lavrio, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Naxos Lavrio. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Naxos-Lavrio-reitillä Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Naxos ja Lavrio välillä?

Jos haluat matkustaa Naxos ja Lavrio välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Cyclades Fast Ferries Naxos Lavrio
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries perustettiin vuonna 2003, ja sen kotipaikka on Kreikassa. Se tarjoaa nopeita reittejä Kreikan saarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Naxos-Lavrio -hintoja ja varata Cyclades Fast Ferriesin lipun Naxos ja Lavrio välillä. Lisätietoja Cyclades Fast Ferriesistä
Hellenic Seaways Naxos Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Naxos-Lavrio -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Naxos ja Lavrio välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Sea Jets Naxos Lavrio
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Naxos-Lavrio -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Naxos ja Lavrio välillä. Sea Jets liikennöi Naxos Lavrio 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 50 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
7 tuntia 50 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Naxos? Mihin laivat saapuvat Lavrio?

Lähtösatama Naxos

Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Lavrio seuraavista Naxos satamista:

Naxos
Kartta

Saapumissatama Lavrio

Sea Jets, Hellenic Seaways tai Cyclades Fast Ferries alukset saapuvat Lavrio seuraavista satamista:

Lavrio
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Naxos Lavrio, Naxos ja Lavrio välisen 135 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 7 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Naxos ja Lavrio välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways ja Sea Jets). Tällä hetkellä Naxos ja Lavrio välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Naxos-Lavrio liikennöi 3 lauttayhtiötä: Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries.

Vertaa ennen varausta Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Naxos Lavrio -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Naxos ja Lavrio välisen matkan aikana matkustat 135 km.

Millainen on Naxos ja Lavrio välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Naxos ja Lavrio välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines tai Blue Star Ferries laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Naxos ja laivasta poistumisesta Lavrio. Löydät myös käytännön tietoa Naxos ja Lavrio.

Laivaan nousu Naxos

Ennen kuin Naxos Lavrio -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Naxos satamaan / Naxos lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Lähtöselvitys Naxos ja Lavrio väliselle reitille. / Mene Naxos lauttaterminaalin Sea Jets, Hellenic Seaways tai Cyclades Fast Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Lavrio menevään lauttaan nouseminen / Naxos lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Naxos ja Lavrio välisellä reitillä olevalla aluksella.

Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Lavrio, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Lavrio:

  • Lähestyminen Lavrio satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Lavrio ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Lavrio satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Lavrio tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Lavrio. Vihdoin ja viimein oleskelusi Lavrio alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika