Matkustaminen lautalla Olbia Toscana

Matkustaminen lautalla Olbia Toscana on erinomainen valinta! Olbia Toscana -lauttoja liikennöi 2 varustamoa (Grimaldi Lines tai Moby Lines), jotka palvelevat Piombino, Livorno ja Olbia satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Olbia Toscana -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Grimaldi Lines ja Moby Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 5 tuntia 20 min (Olbia - Piombino) 238 km:n matkalla ja pisin 8 tuntia (Olbia - Livorno) 300 km:n matkalla.

Lautta Olbia Toscana luvuilla

Maat
Italia
Ylitysten määrä
5 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
2
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Olbia Toscana lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Olbia Toscana. Vertaa Grimaldi Lines ja Moby Lines tarjouksia ja varaa Olbia Toscana -lauttalippu.

Kaikki Olbia Toscana lauttareitit

Etsitkö lauttaa Olbia - Toscana? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Olbia ja Toscana välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Moby Lines tai Grimaldi Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Olbia, Livorno tai Piombino käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Olbia Toscana -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Grimaldi Lines tai Moby Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Olbia ja Toscana välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Olbia Toscana - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Olbia paikkaan Toscana

Toscana: Saapuminen lautalla paikasta Olbia ja alueen tutkiminen

Toscanan pääkaupunki Firenze on taiteellinen ja kulttuurinen aarreaitta. Aloita vierailusi Duomosta, jonka majesteettinen kupoli on Brunelleschin käsialaa. Suuntaa sitten Uffizin galleriaan ihailemaan renessanssin mestariteoksia. Kävele Oltrarnon kaupunginosassa ja tutustu autenttisiin käsityöläisliikkeisiin ja trattorioihin.

Pisa on kuuluisa ikonisesta Vinosta tornistaan, mutta siellä on paljon muitakin ihmeellisyyksiä. Käy Piazza dei Miracolilla ihailemassa katedraalia ja kastekirkkoa. Kävele kaupungin keskustan viehättävillä kaduilla ja tutustu upeisiin kirkkoihin ja palatseihin.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None