Matkustaminen lautalla Patras Italia

Matkustaminen lautalla Patras Italia on erinomainen valinta! Patras Italia -lauttoja liikennöi 5 varustamoa (ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Endeavor Lines tai Grimaldi Lines), jotka palvelevat Bari, Trieste, Ancona, Brindisi, Venetsia ja Patras satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Patras Italia -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Endeavor Lines ja Grimaldi Lines tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Kun vuoroväli on yli 9 ylitystä viikossa vuodenajasta riippuen, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja Patras-Italia-laivamatkan suunnitteluun.

Nopein ylitys kestää 17 tuntia (Patras - Brindisi) 420 km:n matkalla ja pisin 31 tuntia (Patras - Venetsia) 1114 km:n matkalla.

Lautta Patras Italia luvuilla

Maat
Kreikka
Italia
Ylitysten määrä
9 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
6
Lauttayhteyksien määrä
5
Lauttayhtiöiden lukumäärä
5
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Patras Italia lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Patras Italia. Vertaa ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Endeavor Lines ja Grimaldi Lines tarjouksia ja varaa Patras Italia -lauttalippu.

Kaikki Patras Italia lauttareitit

Etsitkö lauttaa Patras - Italia? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Patras ja Italia välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Grimaldi Lines, Endeavor Lines, Minoan Lines, Superfast Ferries tai ANEK Lines lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Patras, Venetsia, Brindisi, Ancona, Trieste tai Bari käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Patras Italia -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, Endeavor Lines tai Grimaldi Lines. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 5 Patras ja Italia välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Patras Italia - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Patras paikkaan Italia

Italia: Lauttamatka ja maan löytäminen

Lauttayhtiön valinta riippuu lähtöpaikasta ja matkakohteesta Italiassa. Tärkeimmät lauttayhtiöt Italiassa ovat Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries ja SNAV. Ne kaikki tarjoavat säännöllisiä reittejä Italian tärkeimpiin kohteisiin, kuten Napoliin, Venetsiaan, Sisiliaan ja Sardiniaan. On tärkeää varata lauttalippu etukäteen, erityisesti matkailusesongin aikana, jotta vältytään siltä, että paikkaa ei ole saatavilla.

Italiassa on monia satamia, joissa lauttayhtiöt toimivat. Tärkeimpiä ovat Genovan, Livornon, Civitavecchian, Napolin ja Venetsian satamat. Näissä satamissa on paljon palveluja matkustajille, kuten kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja pysäköintialueita.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None